Алматы технологиялық университетінде философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Макангали Кадыржан Конысбайулының 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша «Разработка технологии варено-копченых мясных продуктов из верблюжатины и говядины» тақырыбында диссертациясы қорғалады.
Диссертация Алматы технологиялық университетінің «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасында орындалған.
Қорғау тілі: орысша
Ғылыми кеңесшілер:
– Таева Айгуль Маратовна – техника ғылымдарының кандидаты, РФ техника ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, Алматы технологиялық университеті, Алматы қаласы, Қазақстан Республикасы;
– Лисицын Андрей Борисович – РҒА академигі, техника ғылымдарының докторы, профессор, РҒА В.М.Горбатов атындағы Тағам жүйелері ФҒО ғылыми жетекшісі, Мәскеу қаласы, Ресей Федерациясы.
Рецензенттер:
– Аманжолов Самат Аманжолович – техника ғылымдарының кандидаты, Қазақ технология және бизнес университетінің доценті, Нұр-Сұлтан қаласы, Қазақстан Республикасы;
– Туменова Галия Тлеухановна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тағам өнімдерінің технологиясы мен қауіпсіздігі» кафедрасының профессоры м.а., Қазақ ұлттық аграрлық университеті, Алматы қаласы, Қазақстан Республикасы.
Қорғау күні: 20 желтоқсан 2019 ж. сағ. 1300 Алматы технологиялық университеті. Мекен-жайы: Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 бөлме.
Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: yamadina88@mail.ru, kadr_90.taz@mail.ru