Диссертациялық кеңесХабарландыру

Э.Ч. Тастурганованың диссертациясының қорғалуы туралы

Алматы технологиялық университетінде философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Тастурганова Эльмира Чаймаксутовнаның 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша «Разработка технологии молочных продуктов специального назначения на основе верблюжьего молока с использованием пробиотических заквасок» тақырыбында диссертациясы қорғалады.

Диссертация Алматы технологиялық университетінің «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасында орындалған.

Қорғау тілі: орысша

Ғылыми кеңесшілер:

Диханбаева Фатима Токтаровна – «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасының техника ғылымдарының докторы, профессор м.а., Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;

– Просеков Александр Юрьевич – техника ғылымдарының докторы, профессор ЖБ ФМББМ «Кемерово мемлекеттік университеті» ректоры, Кемерово қ., Ресей Федерациясы.

Рецензенттер:

– Мусульманова Мукарама Мухамедовна – техника ғылымдарының докторы, профессор, «Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы» кафедрасының меңгерушісі, И.Раззаков атындағы Қырғыз мемлекеттік университеті, Бішкек қ., Қырғыз Республикасы;

– Тултабаева Тамара Чумановна – АШҒА академигі, техника ғылымдарының докторы, «Мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы» зертханасының меңгерушісі, Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ғылыми-зерттеу институты, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.

Қорғау күні: 20 желтоқсан 2019 ж. сағ. 1530 Алматы технологиялық университеті. Мекен-жайы: Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 бөлме.

Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: yamadina88@mail.ru, 66bel@bk.ru