Алматы технологиялық университетінде философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Баязитова Меруерт Мысыровнаның 6D072800–Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы мамандығы бойынша «Исследование солодовенных свойств зерна тритикале и разработка технологии нового сорта пива» тақырыбында иссертациясы қорғалады.
Диссертация Алматы технологиялық университетінің «Астық өнімдері және өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасында орындалған.
Қорғау тілі: орысша
Ғылыми кеңесшілер:
- Байгазиева Гульгайша Ильясовна – биология ғылымдарының кандидаты, доцент, АТУ профессоры, «Алматы технологиялық университеті» АҚ, Алматы қ., ҚР;
- Меледина Татьяна Викторовна – техника ғылымдарының докторы, профессор, АТМО университеті (Ақпараттық технологиялар, механика және оптика Санкт-Петербургтық ұлттық ғылыми университеті), Санкт-Петербург қ., РФ.
Рецензенттер:
- Еренова Бибипатыма Ертаевна – техника ғылымдарының докторы, «Өндірістік үрдістердің механизациясы және автоматизациясы» кафедрасының профессоры м.а., «Алматы технологиялық университеті» АҚ, Алматы.қ.;
- Жакупова Гульмира Нуртаевна – техника ғылымдарының кандидаты, С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеттің «Тағам және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасының доценті, Нұр-Сұлтан қ.
Қорғау күні: 14 маусым 2019 ж. сағ. 09:30 Алматы технологиялық университеті. Мекен-жайы: Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 бөлме.
Сайт адресі: www.atu.kz
E-mail: yamadina88@mail.ru, mikab_87@mail.ru