Алматы технологиялық университетінде философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Қалдарбекова Мәдина Әбді-Ахметқызының 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша «Жаңа заманғы ұлттық ет өнімдер технологиясын зерттеу және жасау» тақырыбында диссертациясы қорғалады.
Диссертация Алматы технологиялық университетінің «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасында орындалған.
Қорғау тілі: орысша
Ғылыми кеңесшілер:
– Узаков Ясин Маликович – ҚазҰЖҒА академигі, техника ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасының профессоры, Алматы технологиялық университеті, Алматы қаласы, Қазақстан Республикасы;
– Чернуха Ирина Михайловна – РҒА академигі, техника ғылымдарының докторы, профессор, РҒА «В.М. Горбатов атындағы Тағамдық жүйелер ФҒО» ФМБҒМ бас ғылыми қызметкері.
Рецензенттер:
– Байхожаева Бахыткуль Узаковна – техника ғылымдарының докторы, профессоры, Л.Н. Гумилев атындағы еуразия ұлттық университетінің «Стандартизация және сертификация» кафедрасының меңгерушісі, Нұр-Сұлтан қаласы, Казақстан Республикасы;
– Касымов Самат Кайратович – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ және қайта өндеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті, Семей қаласы, Казақстан Республикасы.
Диссертацияны қорғау онлайн-режимде 26 қараша 2020 ж. сағ. 1200 Алматы технологиялық университетің Диссертациялық кеңесінде ZOOM платформасында өтеді.
Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: yamadina88@mail.ru, kaldarbekovam@mail.ru
Диссертация Қалдарбековой М.Ә-А. .pdf
Аннотация Қалдарбековой М.Ә-А..pdf
Список научных трудов Қалдарбековой М.Ә-А..pdf