8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы

8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары(Білім беру саласы)
8D072 Өндірістік және өңдеу салалары(Даярлау бағыты)
D111 Тамақ өнімдерін өндіру(Білім беру бағдарламаларының тобы)

БББ мақсаты

Тамақ өндірісі саласындағы қолданбалы ғылыми зерттеулерге қатысуға және ЖОО-да оқу үдерісін ұйымдастыруға қабілетті жоғары білікті ғылыми, ғылыми-педагогикалық және басқарушы кадрларды дайындау.

Қалыптасатын оқыту нәтижелері

  • аналитикалық мәтіндік қызметпен, ақпаратты сыни бағалаумен және цифрлық технологияларды пайдаланумен байланысты ғылыми және кәсіби коммуникация технологияларын пайдаланады

  • қоршаған орта туралы, өмір, мәдениет құндылықтары, тамақ саласының техникасы мен технологиясының даму тенденциялары туралы ғылыми білімдердің тұтас жүйесін көрсетеді

  • тамақ өндірісінің техникасы мен технологиясы саласындағы отандық және әлемдік ғылымның қазіргі заманғы бағыттары мен даму заңдылықтары туралы пайымдаулар шығарады

  • инновациялық білім беру саясатының міндеттерін жүзеге асыруда ғылыми білім мен кәсіби дағдыларды қолданады

  • терең теориялық және мамандандырылған білім негізінде кәсіби қызмет саласында кешенді ғылыми зерттеулер жүргізеді

  • ғылымда, техникада және кәсіби саладағы технологияда жаңа құбылыстардың әлеуметтік-экономикалық салдарын бағалайды

  • өзекті ғылыми және практикалық міндеттерді шешу кезінде өзінің бірегей зерттеулерінің нәтижелерін түсіндіреді

  • өндіріс тиімділігін арттыратын тамақ өндірісінің техникасы мен технологиясы саласындағы ғылыми негізделген жаңа инновациялық шешімдерді ұсынады

Өмір мен оқиғалар туралы көбірек
біздің әлеуметтік желілерде
Онлайн кеңесшіге жазыңыз
Біз жұмыс уақытында сағат
9:00-ден 18:00-ге дейін байланыстамыз