АТУ дәстүрлі түрде жарқын және мерекелік түрде Дүниежүзілік Нан күнін атап өтті!
АТУ дәстүрлі түрде жарқын және мерекелік түрде Дүниежүзілік Нан күнін атап өтті!
АТУ Тағам технологиялары факультетінің "Астық өнімдері және өңдеу өндірістерінің технологиясы" кафедрасы – наубайхана, астық өңдеу және макарон өнеркәсібі үшін кәсіпқойларды даярлау бойынша көшбасшы.
Кафедра студенттері мен оқытушылары мерекелік іс-шара қонақтарына өздерінің барлық бірегей шеберліктерін: нан өнімдерінің алуан түрін, торттар мен пирогтарды, дәмді десерттерді және, әрине, АТУ-дағы үздік деп саналатын бауырсақтарды ұсына отырып, жомарт дастархан жайып салды.
Студенттердің шығармашылық нөмірлері де мерекелік дастарханнан кем түспеді.
Біздің түлектер елді маңызды өніммен қамтамасыз етеді, ал біздің студенттер осы құрметті эстафетаны қабылдауға дайындалуда.
Барлығын Дүниежүзілік нан күнімен құттықтаймыз және ұйымдастырушылар мен қатысушыларға жарқын, дәмді мереке мен тамаша көңіл-күй үшін алғыс айтамыз!

