ФПТ студенттері үшін «Жоғары тығыздықтағы сыра» тақырыбында қонақтар дәрісі өтті
«Өңдеу өндірістерінің технологиясы» бағыты бойынша оқитын АТУ тағам технологиялары факультетінің студенттері үшін ЖК АҚ «Эфес Қазақстан» техникалық директоры, Федай Джошкун және ЖК АҚ «Эфес Қазақстан» сыра қайнату және технологиялар бөлімінің бастығы Оксана Гадиеваның «Жоғары тығыздықтағы сыра» тақырыбындағы қонақ дәрісі өтті ????
Біздің болашақ мамандар жоғары тығыздықтағы сыра қайнату технологиясы мен әдістері туралы білді. Бұл технология сыраны классикалық әдіске қарағанда тезірек жасауға мүмкіндік береді, мұнда әр сорт бөлек қайнатылады. Жоғары тығыздықтағы сыра қайнатуды қолдана отырып, сол жабдықта бір уақытта 30% - ға көп сусын шығаруға болады. Сонымен қатар, көбірек сорттар шығарып, соңғы өнімнің өзіндік құнын төмендету.
Іс-шара АТУ Қамқоршылық кеңесі төрағасының және АТУ Мансап орталығының көмегімен ұйымдастырылды.
6В07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
АТУ Коды: 053
АТУ-ға түс!!! Ең жақсы білімді таңдаңыз!!!
Толығырақ: +7 707 221 88 08, +7 (727) 221 88 08