«21204 Азық-түлік технологиялары» ғылыми бағыты бойынша «қауымдастырылған профессор (доцент)» ғылыми атағын алу ізденісі

21204– Азық түлік технологиялары ғылыми бағыты бойынша «қауымдастырылған профессор (доцент)» ғылыми атағын алу ізденісі
Тунгышбаева Улбала Облбековна, «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасының PhD, қауымдастырылған профессоры.
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2011 жылғы 31 наурыздағы № 128 бұйрығы, 05.09.2024 ж. өзгерістері мен толықтыруларды ескере отырып бекітілген ғылыми атақтар (қауымдастырылған профессор (доцент), профессор) беру ережесіне сәйкес, Алматы технологиялық университеті «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасының PhD қауымдастырылған профессоры Тунгышбаева Улбала Облбековнаның анықтамасы мен ғылыми еңбектер тізімі 21204– Азық түлік технологиялары ғылыми бағыты бойынша «қауымдастырылған профессор (доцент)» ғылыми атағын беру үшін жарияланады.
www.atu.edu.kz Хабарландыру айдарында орналастырылған 02.07.2025 ж.