21204 – Азық-түлік технологиясы (05.18.00- Азық-түлік өнімдер технологиясы) ғылыми бағыты бойынша «Профессор» ғылыми атағын алу ізденісі

21204 – Азық-түлік технологиясы (05.18.00- Азық-түлік өнімдер технологиясы) ғылыми бағыты бойынша «Профессор» ғылыми атағын алу ізденісі
Уажанова Раушангуль Улангазиевна, «Тағам қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасының меңгерушісі, қауымдастырылған профессор, техника ғылымдарының докторы.
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2011 жылғы 31 наурыздағы № 128 бұйрығы, 05.09.2024 ж. өзгерістері мен толықтыруларды ескере отырып бекітілген ғылыми атақтар (қауымдастырылған профессор (доцент), профессор) беру ережесіне сәйкес, Алматы технологиялық университеті «Тағам қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасының меңгерушісі, қауымдастырылған профессор, техника ғылымдарының докторы Уажанова Раушангуль Улангазиевнаның анықтамасы мен ғылыми еңбектер тізімі 21204 – Азық-түлік технологиясы (05.18.00- Азық-түлік өнімдер технологисы) ғылыми бағыты бойынша «Профессор» ғылыми атағын беру үшін жарияланады.
www.atu.edu.kz Хабарландыру айдарында 31.03.2025 орналастырылған