О.Д. Белозерцеваның диссертациясын қорғауы туралы хабарландыру

О.Д. Белозерцеваның диссертациясын қорғауы туралы хабарландыру

«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D072 – «Өндірістік және өңдеу салалары» дайындау бағыты бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Белозерцева Ольга Дмитревнаның 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі»  мамандығы бойынша «Жергілікті шикізатты пайдалана отырып, функционалды кондитерлік өнімдердің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің ғылыми негіздері» тақырыбындағы диссертациялық жұмыс.

Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінде «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасында орындалды.

Қорғау формасы – диссертациялық жұмыс.

Қорғау тілі – орыс тілі.

Ғылыми жетекші:

  1. Кулажанов Талгат Куралбекович – техника ғылымдарының докторы, профессор, ҚР ҰҒА академигі, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;

Ғылыми кеңесшілері:

  1. Байболова Ляззат Кемербековна - техника ғылымдарының докторы, профессор, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
  2. 2. Альберто Сепеда Саез - тағамтану және броматология ғылымдарының докторы, Университет Сантьяго-де-Компостела, Луго қ., Испания.

Ресми рецензенттер:

  1. Матеева Акмарал Ержановна – PhD, «BAIEL-KZ» ЖШС технологы Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Жакатаева Алтынай Насыпхановна – PhD, «Қазақ егіншілік және өсімдік шаруашылығы ғылыми-зерттеу институтының» ЖШС ғылыми қызметкері, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.

Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:

  1. 1. Диссертациялық Кеңестің шетелдік мүшесі – Сергеева Ирина Юрьевна – техника ғылымдарының докторы, профессор, «Өсімдік шикізатынан алынатын тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасының меңгерушісі, Кемерово мемлекеттік университет, Кемерово қ., Ресей Федерациясы;
  2. Серикбаева Асия Демеухановна – биология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафедрасының профессоры, «Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті» КЕАҚ, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
  3. Мамаева Лаура Асильбековна – биология ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафедрасының меңгерушісі, «Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті» КЕАҚ, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.

Қорғау 2024 жылғы 10 мамыр сағат 13.00-де «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D072 – «Өндірістік және өңдеу салалары» дайындау бағыты бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.

Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.uazhanova@atu.kz.

Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555

Кіру коды: Qwerty1234

О. Д. Белозерцеваның Аннотациясы.
О. Д. Белозерцеваның Диссертациясы
Шетелдік ғылыми кеңесшінің пікірі
Ғылыми жетекшінің пікірі
Отандық ғылыми кеңесшінің пікірі
Этикалық комиссияның қорытындысы
О. Д. Белозерцеваның ғылыми еңбектерінің тізімі
Рецензент А.Е.Матееваның пікірі
Рецензент Жакатаева А.Н. пікірі