Menu Close

Азық-түлік өнімдерінің технологиясы

6B07 Инженерные, обрабатывающие и строительные отрасли

Білім беру саласының коды және жіктелуі

6B072 Өндірістік және өңдеу салалары

Дайындық бағыттарының коды және жіктелуі

B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі

Білім беру бағдарламаларының тобы

БББ мақсаты

Заманауи экономика мен еңбек нарығының талаптарына жауап беретін кәсіби және әлеуметтік құзыреттері бар  тамақ өнеркәсібінің ет, балық, сүт, консерві мен қоғамдық тамақтану салаларының кәсіпорындары үшін жоғары білікті кадрлар даярлау.

Қалыптасатын оқыту нәтижелері

производственная, управленческая, научно-исследовательская, образовательная

  • организационная
  • управленческая
  • производственная
  • технологическая
  • научно-исследовательская

предприятия пищевой промышленности, проектные организации, НИИ, колледжи, вузы

Дайындық бағытына лицензиясының нөмірі

Приказ МОН РК № 299 от 28.03.2019 г. Государственная лицензия АВ 0137401 от 03.02.2010 г.