Материалдық-техникалық база

«Нан өнімдері және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасының өзіндік оқу-ғылыми өндірістік орталықтары бар:

  • Оқу-ғылыми нан орталығы
  • Оқу-ғылыми макарон орталығы
  • Оқу-ғылыми ұн тарту орталығы
  • Оқу-ғылыми құрама жем орталығы
  • Ашыту өнімдерін өндіру жөніндегі оқу-ғылыми орталығы
  • Тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібіндегі нанотехнология ғылыми-зерттеу зертханасы

Орталықтарда оқыту тамақ өнімдерін өндіру бойынша практикалық дағдыларды игеруге мүмкіндік береді. Оқу процесінде оқу-ғылыми орталықтарды пайдалану-сапалы білім алудың, инновациялық технологияларды зерделеудің, жаңа өнімдерді әзірлеудің басты шарттарының бірі. «Оқу-ғылыми орталықтарда» зертханалық сабақтар өткізу, онда өткізу шарттары өндірістік орталықтарға барынша жақын, білім алушыларға материалды барынша және сапалы игеруге мүмкіндік береді.

Зерттеушінің тамақ технологиялары саласындағы дағдылары мен дағдыларын игеру, ғылыми зерттеулер жүргізу үшін кафедрада келесі зертханалар бар:

  • Сыра қайнату және алкогольсіз өндіріс зертханасы
  • Ұн, жарма және құрама жем технологиялары зертханасы
  • Кондитерлік және макарон өндірісі технологиясы зертханасы
  • Нан өндіру технологиясы зертханасы

Зертханалар азық-түлік шикізатының, жартылай фабрикаттар мен дайын тамақ өнімдерінің сапалық көрсеткіштерін зерттеуге және анықтауға, тамақ қауіпсіздігін зерттеуге мүмкіндік беретін заманауи жабдықтармен және соңғы құралдармен жабдықталған.

Галерея

Өмір мен оқиғалар туралы көбірек
біздің әлеуметтік желілерде
Онлайн кеңесшіге жазыңыз
Біз жұмыс уақытында сағат
9:00-ден 18:00-ге дейін байланыстамыз