Материалдық-техникалық база

«Астық өнімдері және өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасының өзінің оқу және ғылыми өндірістік орталықтары бар:

  • Оқу-ғылыми нан орталығы
  • Оқу-ғылыми макарон орталығы
  • Оқу-ғылыми ұн тарту орталығы
  • Оқу-ғылыми құрама жем орталығы
  • Ашыту өнімдерін өндіру оқу-ғылыми орталығы
  • Нанотехнологиялық тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібі ғылыми-зерттеу зертханасы

Орталықтарда оқу тамақ өнімдерін өндіруде тәжірибелік дағдыларды алуға мүмкіндік береді. Оқу-тәрбие үрдісінде оқу-ғылыми орталықтарды пайдалану сапалы білім алудың, инновациялық технологияларды меңгерудің, жаңа өнім шығарудың басты шарттарының бірі болып табылады. Жағдайы өндіріске барынша жақын «Оқу-ғылыми орталықтарында» зертханалық сабақтар өткізу студенттерге материалды барынша және сапалы меңгеруге мүмкіндік береді.

Тағамдық технологиялар саласында зерттеушінің білігі мен дағдысын игеру үшін, ғылыми зерттеулер жүргізу үшін кафедрада келесі зертханалар бар:

  • Сыра қайнату және алкогольсіз өндірістердің зертханасы
  • Ұн, жарма және құрама жем технологиясы зертханасы
  • Кондитер және макарон өндірісінің технологиясы зертханасы
  • Нан-тоқаш өндірісінің технологиясы зертханасы
  • Сыра және алкогольсіз сусындар өндірісінің технологиясы зертханасы
  • Астықтану технологиясы мен технохимиялық бақылау зертханасы
  • Ашыту өндірісі мен шарап жасаудың технохимиялық бақылау зертханасы
  • Макарон өндірісі және тағамдық құндылығы жоғары өнімдер технологиясы зертханасы
  • Кондитер өндірісінің технологиясы зертханасы

Зертханалар тамақ шикізатының, жартылай фабрикаттар мен дайын тамақ өнімдерінің сапалық көрсеткіштерін зерттеуге және анықтауға, тамақ қауіпсіздігін зерттеуге мүмкіндік беретін заманауи жабдықтармен және жаңа аспаптармен жабдықталған.

 

АШЫТУ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ ОҚУ-ҒЫЛЫМИ ОРТАЛЫҒЫ

(корпус 2Б, кабинет №117)

NANO BREWERY TYPE 50 L4 ШАҒЫН СЫРАМ ҚАЙНАТУ ЗАУЫТЫ

(Шағын сыра қайнату зауыты әр түрлі сыраны – дәстүрлі Чех әдісімен, сондай-ақ неміс, бельгиялық, француз, ағылшын әдістерімен қайнатуға мүмкіндік алады)

 

 

ОҚУ-ҒЫЛЫМИ НАН ОРТАЛЫҒЫ

(корпус 2Б,кабинет №107)

 

 

ОҚУ-ҒЫЛЫМИ МАКАРОН ОРТАЛЫҒЫ

(корпус 2Б, кабинет №119)

 

 

ОҚУ-ҒЫЛЫМИ ҚҰРАМА ЖЕМ ОРТАЛЫҒЫ

(корпус 2Б, кабинет №122)

ОҚУ-ҒЫЛЫМИ ҰН ТАРТУ ОРТАЛЫҒЫ

(корпус 2Б, кабинет № 121)

 

СЫРА ҚАЙНАТУ ЖӘНЕ АЛКОГОЛЬСІЗ ӨНДІРІС ЗЕРТХАНАСЫ 

(корпус 2А, кабинет №404)

 

КОНДИТЕР ЖӘНЕ МАКАРОН ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЗЕРТХАНАСЫ

(корпус 2А, кабинет №504)

 

НАН ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЗЕРТХАНАСЫ

(корпус 2А, кабинет 506)

 

ҰН, ЖАРМА ЖӘНЕ ҚҰРАМА ЖЕМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ ЗЕРТХАНАСЫ

(корпус 2А, кабинет 406)

АШЫТУ ӨНДІРІСІ МЕН ШАРАП ЖАСАУДЫҢ ТЕХНОХИМИЯЛЫҚ БАҚЫЛАУ ЗЕРТХАНАСЫ

(корпус 2А, кабинет 509)

МАКАРОН ӨНДІРІСІ ЖӘНЕ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ ЖОҒАРЫ ӨНІМДЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЗЕРТХАНАСЫ

(корпус 2А, кабинет 507)

Факультеттің кафедралары

Галерея

Өмір мен оқиғалар туралы көбірек
біздің әлеуметтік желілерде
Онлайн кеңесшіге жазыңыз
Біз жұмыс уақытында сағат
8:30-дан 17:30-ға дейін байланыстамыз