«Нан өнімдері және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасының өзіндік оқу-ғылыми өндірістік орталықтары бар:
Орталықтарда оқыту тамақ өнімдерін өндіру бойынша практикалық дағдыларды игеруге мүмкіндік береді. Оқу процесінде оқу-ғылыми орталықтарды пайдалану-сапалы білім алудың, инновациялық технологияларды зерделеудің, жаңа өнімдерді әзірлеудің басты шарттарының бірі. «Оқу-ғылыми орталықтарда» зертханалық сабақтар өткізу, онда өткізу шарттары өндірістік орталықтарға барынша жақын, білім алушыларға материалды барынша және сапалы игеруге мүмкіндік береді.
Зерттеушінің тамақ технологиялары саласындағы дағдылары мен дағдыларын игеру, ғылыми зерттеулер жүргізу үшін кафедрада келесі зертханалар бар:
Зертханалар азық-түлік шикізатының, жартылай фабрикаттар мен дайын тамақ өнімдерінің сапалық көрсеткіштерін зерттеуге және анықтауға, тамақ қауіпсіздігін зерттеуге мүмкіндік беретін заманауи жабдықтармен және соңғы құралдармен жабдықталған.