АТУ-да біздің студенттер мен Алматы қаласы колледждерінің бітіруші курс студенттері арасында аспаздық жекпе-жек өтті

АТУ-да біздің студенттер мен Алматы қаласы колледждерінің бітіруші курс студенттері арасында аспаздық жекпе-жек өтті. Іс-шараға шақырылған сарапшылар мен қазылар алқасының мүшелері ретінде қаламыздың үздік аспаздары @artur_baiteyev Артур Байтеев, "Presso" ресторанының бас аспазшысы және "OLOVO" ресторанының бас аспазшысы @pashakulakidze Павел Кулакиди қатысты. Артур мен Павел біздің университеттің Аспаздық іс-шараларына бірінші рет қатысып отырған жоқ, "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" бағытында оқитын Тағам технологиялары факультетінің студенттеріне үнемі шеберлік сыныптары мен қонақ дәрістер өткізеді.

Жекпе-жекке қатысушылар бастапқыда қандай тағамдар дайындау керектігін білмеді. Барлық ингредиенттер оларға "қара жәшікте" берілді. Сондықтан олар нағыз аспаздық шедеврлерді әзірлеу үшін барлық шеберліктері мен қиялдарын қосуға мәжбүр болды.

Іс-шара қорытындысы бойынша сертификаттар мен алғыс хаттар: Туризм және қонақжайлылық индустриясы колледжіне, Алматы сервистік қызмет көрсету колледжіне, Алматы Мемлекеттік бизнес колледжіне және біздің сүйікті АТУ-ға табысталды.

Бұл жарқын іс-шараны "Тағам өнімдерінің технологиясы" кафедрасының оқытушысы Капбасова Алтын Мергенбаевна ұйымдастырды.

6В07201 Азық түлік өнімдерінің технологиясы

АТУ-ға түсіңіз!!! Ең үздік білімді таңдаңыз!!!

АТУ коды 053

Толығырақ: +7 707 221 88 08, +7 (727) 221 88 08