АТУ-да біздің студенттер мен Алматы қаласы колледждерінің бітіруші курс студенттері арасында аспаздық жекпе-жек өтті
АТУ-да біздің студенттер мен Алматы қаласы колледждерінің бітіруші курс студенттері арасында аспаздық жекпе-жек өтті. Іс-шараға шақырылған сарапшылар мен қазылар алқасының мүшелері ретінде қаламыздың үздік аспаздары @artur_baiteyev Артур Байтеев, "Presso" ресторанының бас аспазшысы және "OLOVO" ресторанының бас аспазшысы @pashakulakidze Павел Кулакиди қатысты. Артур мен Павел біздің университеттің Аспаздық іс-шараларына бірінші рет қатысып отырған жоқ, "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" бағытында оқитын Тағам технологиялары факультетінің студенттеріне үнемі шеберлік сыныптары мен қонақ дәрістер өткізеді.
Жекпе-жекке қатысушылар бастапқыда қандай тағамдар дайындау керектігін білмеді. Барлық ингредиенттер оларға "қара жәшікте" берілді. Сондықтан олар нағыз аспаздық шедеврлерді әзірлеу үшін барлық шеберліктері мен қиялдарын қосуға мәжбүр болды.
Іс-шара қорытындысы бойынша сертификаттар мен алғыс хаттар: Туризм және қонақжайлылық индустриясы колледжіне, Алматы сервистік қызмет көрсету колледжіне, Алматы Мемлекеттік бизнес колледжіне және біздің сүйікті АТУ-ға табысталды.
Бұл жарқын іс-шараны "Тағам өнімдерінің технологиясы" кафедрасының оқытушысы Капбасова Алтын Мергенбаевна ұйымдастырды.
6В07201 Азық түлік өнімдерінің технологиясы
АТУ-ға түсіңіз!!! Ең үздік білімді таңдаңыз!!!
АТУ коды 053
Толығырақ: +7 707 221 88 08, +7 (727) 221 88 08