Тәжірибе және жұмысқа орналастыру

Дуальды білім, тәжірибе және жұмысқа орналасу

Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2016 жылғы 21 қаңтардағы No 50 бұйрығымен бекітілген «Дуальды оқытуды ұйымдастыру қағидаларына» сәйкес кафедра университетте теориялық және өндірістік оқытуды қамтамасыз етеді. кәсіпорындар базасында оқыту. Бұған оқу процесінің практикалық құрамдас бөлігін арттыру және сабақтарды тікелей жұмыс орнында өткізу арқылы қол жеткізіледі. Тәжірибелік сабақтардың рөлінің артуына байланысты болашақ мамандар оқу кезеңінде өндірістік дағдыларды меңгереді.

Тамақ өнеркәсібі үшін кадрларды дайындау бойынша серіктес кәсіпорындар еліміздегі танымал жетекші кәсіпорындар: «Фудмастер» ЖШС, «Шин-Лайн» ЖШС, «Стелла Альпина» ЖШС, «СМАК Фирма» ЖШС, «Агропродукт» ЖШС, «Бөрте» ЖШС-Милка, «Адал» ЖШС сүт зауыттары. , ет комбинаттары ЖШС «РЫБПРОМ», «Беккер и К» ЖШС, «Первомайские деликатес» ЖШС, «Эткон», «Бижан», «Южный» консерві зауыты ЖШС, «KAZ SNEK SAUDA» ЖШС , «Дастархан» мейрамханалар желісі, « Central City Properties» ЖШС, «Рахат Палас» қонақ үйі, «Магнум» супермаркеттер желісі «Тито Авандарде» ЖШС, «Assorti», «Entrekot», «Basilic» кафесі, «Qaganat» асханалар желісі, SHAFRAN кафелер желісі, «Нұрдәулет» ипподромы ат клубы. , «AZEM» жылқы зауыты, «Влад ЛТД ЛТД», «Дан-КГД» ЖШС, «Адал агроөнеркәсіптік компаниясы» АҚ, Қ.У.Медеубекова, «Мал шаруашылығы және жемшөп өндірісі ғылыми-зерттеу институты» ЖШС.

Кафедра түлектері білімдерін шетелде жалғастыруға, халықаралық білім беру бағдарламалары мен байқауларға қатысуға мүмкіндік алды. Іргелі дайындықтың жоғары деңгейін көрсеткен, шығармашылыққа бейімділік танытқан түлектер магистратура мен докторантурада оқуларын табысты жалғастыруда.

Тамақтану технологиясы кафедрасының түлектері тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібіндегі ірі, орта және шағын кәсіпорындардың басшылары мен мамандары болып табысты жұмыс істейді, ғылыми-педагогикалық қызметпен айналысады, инновациялық технологияларды тәжірибеде игереді, жаңа буынның бәсекеге қабілетті тамақ өнімдерін әзірлейді және енгізеді. өндіріс.

Жұмыс берушілердің өкілдерімен жыл сайын оқу жоспарлары мен пәндердің мазмұнын талқылау үшін дөңгелек үстелдер өткізіледі. Жұмыс берушiлердiң ұсыныстары негiзiнде пәндер тiзiмi мен олардың қолданылу аясы жаңартылып, жаңа пәндер енгiзiлуде, пәндер мазмұны жаңартылуда. Білім беру бағдарламаларын сараптаумен тамақ технологиясы саласындағы шетелдік ғалымдар да айналысады.

ОС жаңарту бойынша жұмыс берушілермен дөңгелек үстел

 

Өмір мен оқиғалар туралы көбірек
біздің әлеуметтік желілерде

Галерея

Онлайн кеңесшіге жазыңыз
Біз жұмыс уақытында сағат
9:00-ден 18:00-ге дейін байланыстамыз