Білім беру бағдарламалары

Бакалавр, магистр және философия ғылымдарының докторын (PhD) даярлау мемлекеттік лицензиялар негізінде жүзеге асырылады.

 

 

Бакалавр дәрежесі

Білім беру бағдарламаларының бағыты

Жоғары инженерлік білім

Білім беру бағдарламаларының тобы

Тағам өнімдерінің өндірісі

Білім беру бағдарламасының коды және атауы

6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы

Оқу траекториялары:

1) 1) Ет және ет өнімдерінің технологиясы

2) 2) Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы

3) Консервілер мен тағамдық концентраттардың технологиясы

Мансап

Цех шебері

Инженер-технолог

Бас инженер-технолог

Қызмет саласы

Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындары (ет, сүт, консерві және т.б.), жоғары, техникалық және кәсіптік білім берудің мамандандырылған ұйымдары, жобалау ұйымдары

6В07209 Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы

Оқу траекториялары:

1) Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы 

2) Қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру және оның технологиясы

Мансап

Технолог

Инженер-технолог

Бас технолог

Қызмет саласы

Тамақ өнеркәсібі (мейрамханалар, кафелер, қоғамдық тамақтандыру желілері және т.б. ) , мамандандырылған білім беру ұйымдары, жобалау ұйымдары

 

 

 

Магистр деңгейі

Білім беру бағдарламаларының бағыты

Ғылыми-педагогикалық

Білім беру бағдарламасының коды және атауы

7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы

Оқу траекториялары:

1) 1) Тамақ өнімдерінің технологиясы

2) 2) Тамақ өнімдерінің технологиясы және педагогикасы

Мансап

Азық-түлік кәсіпорындарындағы басшылық лауазымдар

Университет оқытушысы

Ғылыми-зерттеу институтының ғылыми қызметкері

 

Білім беру бағдарламасының коды және атауы

7М07209 – Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің инновациялық технологиялары

Оқу траекториялары:

1) Функционалды және мамандандырылған қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы

2) Қоғамдық тамақтандырудағы инновациялық технологиялар

Мансап

Азық-түлік қызметтерінің басшылық лауазымдары

Университет оқытушысы

Ғылыми-зерттеу институтының ғылыми қызметкері

 

 

 

Докторантура

Білім беру бағдарламаларының бағыты

Ғылыми-педагогикалық

Білім беру бағдарламаларының тобы

Тағам өнімдерінің өндірісі

Білім беру бағдарламасының коды және атауы

8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы

Оқу траекториялары:

1) 1) Ет және ет өнімдерінің технологиясы

2) 2) Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы

3) Консервілер мен тағамдық концентраттардың технологиясы

Мансап

Қауымдастырылған профессор

Профессор

Жетекші ғылыми қызметкер

Бас ғылыми қызметкер

Азық-түлік кәсіпорындарындағы басшылық лауазымдар

Университеттегі басшылық лауазымдар

Білім беру бағдарламасының коды және атауы

8D07209 – Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің инновациялық технологиялары

Оқу траекториялары:

1) Қоғамдық және мамандандырылған тамақтандыру өнімдерінің технологиясы

2) Қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру және оның технологиясы

 

Мансап

Қауымдастырылған профессор

Профессор

Жетекші ғылыми қызметкер

Бас ғылыми қызметкер

Азық-түлік кәсіпорындарындағы басшылық лауазымдар

Университеттегі басшылық лауазымдар

Өмір мен оқиғалар туралы көбірек
біздің әлеуметтік желілерде
Онлайн кеңесшіге жазыңыз
Біз жұмыс уақытында сағат
8:30-дан 17:30-ға дейін байланыстамыз