Бакалавр, магистр және философия ғылымдарының докторын (PhD) даярлау мемлекеттік лицензиялар негізінде жүзеге асырылады.
|
Бакалавр дәрежесі |
|
Білім беру бағдарламаларының бағыты |
Жоғары инженерлік білім |
|
Білім беру бағдарламаларының тобы |
Тағам өнімдерінің өндірісі |
|
Білім беру бағдарламасының коды және атауы |
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
Оқу траекториялары: 1) 1) Ет және ет өнімдерінің технологиясы 2) 2) Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы 3) Консервілер мен тағамдық концентраттардың технологиясы |
Мансап |
Цех шебері Инженер-технолог Бас инженер-технолог |
|
Қызмет саласы |
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындары (ет, сүт, консерві және т.б.), жоғары, техникалық және кәсіптік білім берудің мамандандырылған ұйымдары, жобалау ұйымдары |
|
6В07209 Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы |
Оқу траекториялары: 1) Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы 2) Қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру және оның технологиясы |
|
Мансап |
Технолог Инженер-технолог Бас технолог |
|
Қызмет саласы |
Тамақ өнеркәсібі (мейрамханалар, кафелер, қоғамдық тамақтандыру желілері және т.б. ) , мамандандырылған білім беру ұйымдары, жобалау ұйымдары |
|
Магистр деңгейі |
|
Білім беру бағдарламаларының бағыты |
Ғылыми-педагогикалық |
|
Білім беру бағдарламасының коды және атауы |
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
Оқу траекториялары: 1) 1) Тамақ өнімдерінің технологиясы 2) 2) Тамақ өнімдерінің технологиясы және педагогикасы |
Мансап |
Азық-түлік кәсіпорындарындағы басшылық лауазымдар Университет оқытушысы Ғылыми-зерттеу институтының ғылыми қызметкері
|
|
Білім беру бағдарламасының коды және атауы |
7М07209 – Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің инновациялық технологиялары |
Оқу траекториялары: 1) Функционалды және мамандандырылған қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы 2) Қоғамдық тамақтандырудағы инновациялық технологиялар |
Мансап |
Азық-түлік қызметтерінің басшылық лауазымдары Университет оқытушысы Ғылыми-зерттеу институтының ғылыми қызметкері
|
|
Докторантура |
|
Білім беру бағдарламаларының бағыты |
Ғылыми-педагогикалық |
|
Білім беру бағдарламаларының тобы |
Тағам өнімдерінің өндірісі |
|
Білім беру бағдарламасының коды және атауы |
8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
Оқу траекториялары: 1) 1) Ет және ет өнімдерінің технологиясы 2) 2) Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы 3) Консервілер мен тағамдық концентраттардың технологиясы |
Мансап |
Қауымдастырылған профессор Профессор Жетекші ғылыми қызметкер Бас ғылыми қызметкер Азық-түлік кәсіпорындарындағы басшылық лауазымдар Университеттегі басшылық лауазымдар |
|
Білім беру бағдарламасының коды және атауы |
8D07209 – Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің инновациялық технологиялары |
Оқу траекториялары: 1) Қоғамдық және мамандандырылған тамақтандыру өнімдерінің технологиясы 2) Қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру және оның технологиясы
|
Мансап |
Қауымдастырылған профессор Профессор Жетекші ғылыми қызметкер Бас ғылыми қызметкер Азық-түлік кәсіпорындарындағы басшылық лауазымдар Университеттегі басшылық лауазымдар |