Материалдық-техникалық база

Кафедраның жеке тәжірибелік мейрамханасы және қоғамдық тамақтандыру өнімдерін  өндіру оқу орталығы, оқу-ғылыми ет, сүт өңдеу орталықтары бар.

Орталықтарда оқу тамақ өнімдерін өндіруде тәжірибелік дағдыларды алуға мүмкіндік береді.

Студенттердің ғылыми зерттеулері тамақ технологиясы саласында зерттеуші дағдыларын меңгеру үшін зертханаларда жүргізіледі:

 «Тамақ өнімдерінің сапасын технохимиялық бақылау» зертханасы;

«Ет және ет өнімдерінің технологиясы» зертханасы;

«Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы» зертханасы;

«Жаңа тамақ өнімдерін әзірлеу» зертханасы;

«Консервілеу технологиясы» зертханасы.

Зертханалар тамақ шикізатының, жартылай фабрикаттардың және дайын тамақ өнімдерінің сапа көрсеткіштерін зерттеуге және анықтауға, тамақ қауіпсіздігін зерттеуге мүмкіндік беретін заманауи құрал-жабдықтармен және соңғы үлгідегі құралдармен жабдықталған.

 

 

102-2А «Қоғамдық тамақтандыру өнімдерін  өндіру оқу орталығы»

 

 

 

 

 

 

103-2А «Тәжірибелік мейрамхана»

 

 

 

 «Тәжірибелік мейрамханада» үстелді сервировкалау

 

 

115-2Б «Оқу-ғылыми сүт өңдеу орталығы»

  

 

 

 

 

108-2Б «Оқу-ғылыми ет өңдеу орталығы»

 

  

 

Студенттердің, магистранттар мен  докторанттардың ғылыми-зерттеу жұмыстары

 

Галерея

Өмір мен оқиғалар туралы көбірек
біздің әлеуметтік желілерде
Онлайн кеңесшіге жазыңыз
Біз жұмыс уақытында сағат
8:30-дан 17:30-ға дейін байланыстамыз