Кафедраның жеке тәжірибелік мейрамханасы және қоғамдық тамақтандыру өнімдерін өндіру оқу орталығы, оқу-ғылыми ет, сүт өңдеу орталықтары бар.
Орталықтарда оқу тамақ өнімдерін өндіруде тәжірибелік дағдыларды алуға мүмкіндік береді.
Студенттердің ғылыми зерттеулері тамақ технологиясы саласында зерттеуші дағдыларын меңгеру үшін зертханаларда жүргізіледі:
«Тамақ өнімдерінің сапасын технохимиялық бақылау» зертханасы;
«Ет және ет өнімдерінің технологиясы» зертханасы;
«Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы» зертханасы;
«Жаңа тамақ өнімдерін әзірлеу» зертханасы;
«Консервілеу технологиясы» зертханасы.
Зертханалар тамақ шикізатының, жартылай фабрикаттардың және дайын тамақ өнімдерінің сапа көрсеткіштерін зерттеуге және анықтауға, тамақ қауіпсіздігін зерттеуге мүмкіндік беретін заманауи құрал-жабдықтармен және соңғы үлгідегі құралдармен жабдықталған.


102-2А «Қоғамдық тамақтандыру өнімдерін өндіру оқу орталығы»






103-2А «Тәжірибелік мейрамхана»


«Тәжірибелік мейрамханада» үстелді сервировкалау


115-2Б «Оқу-ғылыми сүт өңдеу орталығы»



108-2Б «Оқу-ғылыми ет өңдеу орталығы»



Студенттердің, магистранттар мен докторанттардың ғылыми-зерттеу жұмыстары
Басты бет Білім беру бағдарламалары Кәсіптік практика Ғылыми-зерттеу жұмысы Материалдық-техникалық база Халықаралық ынтымақтастық
Басты бет Білім беру бағдарламалары Ғылыми қызметі Тәжірибе және жұмысқа орналастыру Материалдық-техникалық база Халықаралық ынтымақтастық
Басты бет Білім беру бағдарламалары Халықаралық ынтымақтастық Жетістіктері Материалдық-техникалық база Ғылыми қызмет Практика және жұмысқа орналастыру Дипломдық жұмыстың тақырыптары Профессор-оқытушылар құрамы Дипломдық жұмыс тақырыптары
Басты бет Білім бағдарламалары Тәжірибе және жұмысқа орналастыру Материалдық-техникалық база Жетістіктері Ғылыми қызметі Халықаралық ынтымақтастық Магистрлік жұмыстардың тақырыптары Дипломдық жұмыстардың тақырыптары Докторлық диссертациялардың тақырыптары Профессор-оқытушылар құрамы Кафедраның түлектері














