Темы дипломных работ

№  п/п

Наименование тем выпускных квалификационных работ

Фамилия, имя, отчество руководителя, ученая (академическая) степень,              должность

на казахском языке

на русском языке

на английском языке

6В07501Стандартизация, сертификация и метрология (по пищевой отрасли)  Траектория: Управление качеством

1

Вакуумдық қаптамадағы ет өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін стандарт талаптарына сәйкестігін бақылау жүйесін жетілдіру

Совершенствование системы контроля качества и безопасности мясных продуктов  в вакуумной  упаковке на соответствие требованиям стандарта

Improvement of the quality and safety control system of meat products in vacuum packaging for compliance with the requirements of the standard

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

2

Өлшеу құралдарын тексерудің заманауи әдістері мен технологиялары

Современные методы и технологии поверки средств измерения

Modern methods and technologies of measuring instruments verification

phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н.

3

Өнім сапасын  басқару жүйесін  зерттеу («Kargaly Foods» ЖШС мысалында)

Изучение системы управления качеством продукции (на примере ТОО «Kargaly Foods»)

Study of the product quality management system (on the example of «Kargaly Foods» LLP)

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

4

Қазақстан Республикасында метрологиялық қамтамасыз ету жүйесін дамытуу

Развитие системы метрологического обеспечения в Республике Казахстан

Development of the metrological support system in the Republic of Kazakhstan

phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н.

5

Шайдың сапасын, ассортиментін және тұтынушылық қасиеттерін салыстырмалы бағалау

Сравнительная оценка качества, ассортимента и потребительских свойств чая

Comparative assessment of the quality, assortment and consumer properties of tea

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

6

Ет өнімдерінің сапа деңгейін сараптамалық әдіспен бағалау

Оценка уровня качества мясных изделий экспертным методом

Assessment of the quality level of meat products by an expert methodalyk LLP

сениор-лектор, PhD    Таттибаева Д.Б.

7

Метрологиялық құжаттаманы және энергия аудитінде қолдану кезінде өлшеу құралдарын тексеру рәсімдерін талдау

Анализ метрологической документации и процедур поверки средств измерения при примения в энергоаудите

Analysis of metrological documentation and verification procedures for measuring instruments used in an energy audit

phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н.

8

Өнеркәсіптік кәсіпорындардағы өлшеу құралдарын тексеру процестері

Процессы поверки средств измерения в промышленных предприятиях

Verification processes of measuring instruments in industrial enterprises

phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н.

9

Калибрлеу кезінде өлшеу құралдарының дәлдігін бағалау

Оценка точности средств измерения при калибровке

Assessment of the accuracy of measuring instruments during calibration

phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н.

10

Өлшеу құралдарын тексеру кезінде өлшеудің белгісіздігін бағалау

Оценка неопределенности измерений при поверке средств измерения

Estimation of measurement uncertainty during verification of measuring instruments

phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н.

11

Сапаны басқаруды жетілдіре отырып, Қазақстан Республикасында балалар тағамын өндіру процесінің өмірлік циклінің кезеңдерін зерделеу

Исследование этапов жизненного цикла процесса производства детского питания в РК с совершенствованием  управления качеством

Study of life cycle stages of baby food production process in the Republic of Kazakhstan with improvement of quality management

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

12

Сапаны басқару практикасын эмпирикалық зерттеу - ҚР СТ ИСО 9001:2016 сәйкес ұйымды әзірлеу және жеткізушілерді таңдау

Эмпирическое исследование практики управления качеством - разработка организации и выбор поставщиков согласно СТ РК ИСО 9001:2016

An empirical study of the practice of quality management - the development of an organization and the selection of suppliers in accordance with ST RK ISO 9001:2016

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

13

«Қазпектин» ЖШС өндіретін өнімнің бәсекеге қабілеттілігін квалиметриялық бағалау

Квалиметрическая  оценка  конкурентоспособности  продукции, производимой ТОО «Казпектин»

Qualimetric assessment of the competitiveness of products manufactured by Kazpektin LLP

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

14

«Той дәмі» ЖШС нан өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету және сертификаттау

Обеспечение безопасности и сертификация хлебобулочных изделий  ТОО "Той дәмі"

Ensuring the safety and certification of bakery products of "Той дәмі" LLP

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

15

Ауыз судың сапасын экспресс әдіспен салыстырмалы бағалау

Сравнительная оценка качества   питьевой воды экпресс методом

Comparative assessment of the quality of drinking water by the express method

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

16

Қысым сенсорының температуралық қателігін талдау

Анализ  температурной погрешности датчика давлений

Analysis of the temperature error of the pressure sensor

к.с/х.н., сениор-лектор Ержигитов Е.С.

17

ХАССП қағидаттары негізінде астық өңдеу өнеркәсібі кәсіпорнының сапа жүйесінің элементтерін әзірлеу

Разработка элементов системы качества предприятия зерноперерабатывающей промышленности на основе принципов ХАССП

Development of elements of quality system of grain processing industry enterprise on the basis of HACCP principles

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

18

Ет өңдеуші кәсіпорынның сапа жүйесінің ISO 9001 ISO 14000 талаптарына сәйкестігін талдау.

Анализ      соответствия      системы      качества      мясоперерабатывающего предприятия требованиям ИСО 9001 ИСО 14000.

Analysis of the compliance of the quality system of a meat processing enterprise with the requirements of ISO 9001 ISO 14000.

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

19

Астық және ұн өнімдерінің ассортиментін талдау және тұтынушы бағасы

 Анализ и потребительская оценка ассортимента зерномучных товаров

Analysis and consumer assessment of the range of grain and flour products

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

20

Супермаркеттер желісі мысалында сапа менеджменті жүйесінің жобасы

Проект системы менеджмента качества на примере сети супермаркетов

The project of a quality management system on the example of a supermarket chain

сениор-лектор, PhD    Таттибаева Д.Б.

21

Алматы қаласындағы өндірушілердің шұжық өнімдерінің жаңа түрлерінің ассортиментін, сапасын және бәсекеге қабілеттілігін талдау

Анализ ассортимента, качества и конкурентоспособности новых видов колбасных изделий производителей г. Алматы

Analysis of the range, quality and competitiveness of new types of sausage products from manufacturers in Almaty

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

22

"Kargaly Foods"ЖШС ет өнімдерін өндіру үшін сыни бақылау нүктелері жоспарының элементтерін әзірлеу жоспарының элементтерін әзірлеу

Разработка элементов плана анализа опасностей и критических контрольных точек   для  производства мясных продуктов на ТОО «Kargaly Foods»

Development of elements of the Hazard Analysis and Critical Control Points plan for the production of meat products at Kargaly Foods LLP

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

23

Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында сапаны бақылау құралдарын пайдалануды зерттеу

Исследование использования инструментов контроля качества на предприятиях общественного питания

Research on the use of quality control tools in public catering enterprises

сениор-лектор, PhD    Таттибаева Д.Б.

24

Бенчмаркинг қызметті жетілдіру құралы ретінде жеміс консервілерін өндіру

Бенчмаркинг как инструмент совершенствования деятельности производства  фруктовых консервов

Benchmarking as a tool for improving the activity of canned fruit production

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

 

Өсімдік майы технологиясының қауіпсіздік және сапа менеджменті жүйесін HACCP принциптеріне негізделген зерттеу

Изучение системы менеджмента безопасности и качества технологии растительных масел на основе принципов НАССР

Study of the safety and quality management system for vegetable oil technology based on HACCP principles

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

25

ХАССП сапа жүйесін және оның ет өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудегі рөлін зерттеу

Изучение система качества ХАССП и ее роль в обеспечении безопасности в мясной продукции

Studying the HACCP quality system and its role in ensuring safety in meat products

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

26

«Конфетки-Бараночки» АҚ кондитерлік өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жүйесін зерттеу

Изучение системы обеспечения качества и безопасности кондитерских изделий АО «Конфетки-Бараночки»

Study of the system for ensuring the quality and safety of confectionery products of JSC «Конфетки-Бараночки»

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

27

Ет өңдеу кәсіпорнына НАССР жүйесін енгізу жобасы

Проект внедрения системы НАССР в мясоперерабатывающее предприятие

Project of implementation of the HACCP system in a meat processing enterprise

phD, сениор-лектор Кажымурат А.Т.

28

Өнімнің ақаулы индекстері арқылы алкогольсіз сусындардың сапа деңгейін зерттеу және бағалау

Исследование и оценка уровня качества безалкогольных напитков с помощью индексов дефектности продукции

Research and assessment of the quality level of soft drinks using product defect indices

сениор-лектор, PhD    Таттибаева Д.Б.

29

Өнім сапасының индекстерін қолдана отырып, сүт өнімдерінің сапа деңгейін бағалау

Оценка уровня качества молочной продукции с помощью индексов качества продукции

Assessment of the quality level of dairy products using product quality indices

сениор-лектор, PhD    Таттибаева Д.Б.

30

"Virtus Group" ЖШС кәсіпорындарының тамақ өнімдеріне арналған буып-түю материалдарының органолептикалық көрсеткіштерін әзірлеу және бағалау

Разработка и оценка органолептических показателей упаковочных материалов для пищевой продукции предприятий ТОО "Virtus Group"  (стартап)

Development and evaluation of organoleptic indicators of packaging materials for food products of the enterprises of "Virtus Group" LLP

PhD, сениор-лектор    Тунгышбаева У.О.

31

«Алтын Орда» ЖШС картоп өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу

Исследование качества и безопасности картофельных продуктов ТОО «Алтын Орда»

Study of the quality and safety of potato products LLP«Алтын Орда»

PhD, сениор-лектор    Тунгышбаева У.О.

32

Маргариннің қауіпсіздігін зерттеу және сапасын сараптау

Исследование безопасности и экспертиза качества маргарина

Safety study and examination of the quality of margarine

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

33

Кондитер өнеркәсібінде өсімдік шикізатынан алынған диеталық талшықтардың қауіпсіздігі мен қолданылуын зерттеу

Исследование безопасности и использования пищевых волокон из растительного сырья в кондитерской промышленности

Research on the safety and use of dietary fibers from vegetable raw materials in the confectionery industry

 

34

Әртүрлі өндірушілердің хош иістендіргіш өнімдерінің ассортименті мен тұтынушылық қасиеттерін салыстырмалы бағалау және оларды жақсарту мүмкіндігі

Сравнительная оценка ассортимента и потребительских свойств вкусовых товаров разных фирм-изготовителей и возможности их совершенствования

Comparative assessment of the assortment and consumer properties of flavoring products from different manufacturers and the possibility of their improvement

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

35

Вакууммен қапталған ет өнімдерінің сәйкестігін растау

Подтверждение соответствия мясных продуктов   вакуумной  упаковки

Vacuum Packed Meat Products Conformity Confirmation

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

36

Аспаздық өнімдердің Кеден одағының техникалық регламенттерінің талаптарына сәйкестігін растау

Подтверждение соответствия  кулинарных изделий требованиям технического регламента  Таможенного Союза

Confirmation of compliance of culinary products with the requirements of the technical regulations of the Customs Union

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

37

Сапа менеджменті жүйесін енгізудің (ҚР СТ ИСО 9001:2016) ұйымның ҚР-дағы қызметінің нәтижелеріне әсерін зерттеу

Исследования влияния внедрения системы менеджмента качества (СТ РК ИСО 9001:2016) на результаты деятельности организации в РК

Research on the impact of the implementation of the quality management system (ST RK ISO 9001:2016) on the results of the organization's activities in the Republic of Kazakhstan

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

38

ҚР-дағы шағын кәсіпорындар үшін сапа менеджменті жүйесін енгізу және әзірлеу

Разработка и исследования внедрения системы менеджмента качества для малых предприятий в РК

Development and research of the implementation of a quality management system for small enterprises in the Republic of Kazakhstan

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

39

ҚР нарығында үйде өндірілетін тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі тәуекелін салыстырмалы бағалауды әзірлеу

Разработка сравнительной оценки риска безопасности пищевых продуктов домашнего производства на рынке РК

Development of a comparative assessment of the safety risk of home-made food products in the market of the Republic of Kazakhstan

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

40

Нан-тоқаш өнімдерінің мамандандырылған сорттары бойынша стандарттау саласында мониторинг жүргізу тәртібін зерттеу

Исследование порядка проведения мониторинга в сфере стандартизации по специализированным сортам хлебобулочных изделий

Investigation of the procedure for monitoring in the field of standardization of specialized varieties of bakery products

PhD, сениор-лектор    Тунгышбаева У.О.

41

Ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің сапасын зерттеу және сәйкестігін растау

Исследование качества и потверждение соответствия мучных кондитерных изделий

Quality research and confirmation of conformity of flour confectionery products

 

42

Жылқы етінің қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу

Исследование безопасности и качества конины

Safety and quality study of horsemeat

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

43

Қантты кондитерлік өнімдердің қауіпсіздік сапасын зерттеу және сәйкестікті бағалау

Исследование качества безопасности и потверждение соответствия сахарных кондитерских изделий

Safety quality study and conformity assessment of sugar confectionery products

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

44

Алматы қаласы Алмалы ауданындағы шаруашылық-ауыз судың сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу

Исследование качества и безопасности хозяйственно-питьевой воды Алмалинского района г. Алматы

Study of the quality and safety of domestic and drinking water in the Almaly district of Almaty

 

45

Кондитерлік өндірісте тамақ бояғыштарының сапасы мен қауіпсіздігін бақылау жүйесін жетілдіру

Совершенствование системы контроля качества и безопасности пищевых красителей на кондитерском  производстве

Improvement of the quality control system and safety of food dyes in confectionery production

Белозерцева О.Д., сениор-лектор

46

Мармеладтың қауіпсіздігін қамтамассыз ету және стандарттау

Стандартизация и обеспечение безопасности мармелада

Standardization and safety of marmalade

Белозерцева О.Д., сениор-лектор

47

Қой етінің стандарттау, сертификаттау және қауіпсіздігі

Стандартизация, сертификация и обеспечение безопасности мяса баранины

Standardization, certification and safety of lamb meat

phD, ассоц.проф.            Сериккызы М.С.

48

Құс шұжық өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ету

Обеспечения конкурентоспособности колбасных изделий из мяса птицы

Ensuring the competitiveness of poultry sausage products

phD, сениор-лектор             Сериккызы М.С.

49

Тәуекелге бағдарланған процестік тәсіл негізінде "Қарғалы фудс" ЖШС сапа менеджменті жүйесін дамыту

Развитие системы менеджмента качества ТОО "Каргалыфудс" на основе риск-ориентированного процессного подхода

Development of the quality management system of Kargaly Foods LLP based on a risk-based process approach

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

50

Емдік-профилактикалық қасиеттері бар сүзбенің сапасын және қауіпсіздігін  бағалауды қамтамасыз ету

Обеспечение безопасности и оценка качества творога с лечебно-профилактическами свойствами

Ensuring safety and quality assessment of cottage cheese with therapeutic and prophylactic properties

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

51

Диеталық талшықтары бар«Зефир» кондитерлік өнімдерін сапасын бағалау және қауіпсіздігін зерттеу

Качественная оценка и исследование безопасности кондитерских изделий «Зефир» с пищевыми волокнами

Qualitative assessment and safety study of «Зефир» confectionery products with dietary fiber

Белозерцева О.Д., сениор-лектор

52

Тағамдық майлардың қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу

Исследование безопасности и качества пищевых жиров

Research on the safety and quality of dietary fats

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

53

«Алматы құс» ЖШС мысалында құс етінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету

Обеспечение безопасности мяса птицы на примере ТОО «Алматы құс»

Ensuring the safety of poultry meat on the example of «Алматы құс»LLP

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

54

«Т-Стандарт» ЖШС сертификаттау орталығы жағдайында асхана қызылшасының сапасы мен қауіпсіздігін бақылау

Контроль качества и безопасности столовой свеклы в условиях сертификационного центра ТОО «Т-Стандарт»

Quality control and safety of table beets in the conditions of the certification center LLP «Т-Стандарт»

Аманова Ш.С., PhD, сениор-лектор

55

Өсімдік майларын стандарттау және сертификаттау

Стандартизация и сертификация растительных масел

Standardization and certification of vegetable oils

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

56

Диеталық нанды сертификаттау және стандарттау

Сертификация и стандартизация хлеба диетического назначения

Certification and standardization of dietary bread

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

57

Заманауи ұйымдарда сапа менеджменті жүйесін құру жобаларын басқару ерекшеліктері

Особенности управления проектами построения системы менеджмента качества в современных организациях

Features of project management for building a quality management system in modern organizations

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

58

Таңғы ас жармаларының сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу

Исследование качества и обеспечение безопасности сухих завтраков

Research on the quality and safety of breakfast cereals

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

59

Азық-түлік кәсіпорнындағы технологиялық сапа аудитінің әдістемесін зерттеу (нан өнімдерін өндіру мысалында)

Изучение методики технологического аудита качества на пищевом предприятии (на примере производства хлебобулочной продукции)

Studying the methodology of technological quality audit at a food enterprise (on the example of the production of bakery products)

PhD, ассоц.профессор       Тунгышбаева У.О.

60

Технологиялық жабдыққа техникалық қызмет көрсету процестері бөлігінде "Қарғалы Фудс" ЖШС СМЖ жетілдіру әдісін әзірлеу

Разработка метода совершенствования СМК на ТОО "Каргалы Фудс" в части процессов технического обслуживания технологического оборудования

Development of a method for improving the QMS at Kargaly Foods LLP in terms of maintenance processes of technological equipment

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

61

"БМ" жеке кәсіпкері кондитерлік өндірістің сапа менеджменті жүйесінде персоналды ынталандыру тетігін қалыптастыру

Формирование механизма мотивации персонала в системе менеджмента качества кондитерского производства индивидуальный предприниматель "БМ"

Formation of a staff motivation mechanism in the quality management system of confectionery production individual entrepreneur "BM"

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

62

Өндіріс процесінде өлшеу әдістері мен құралдарын зерттеу және жетілдіру

Исследование и совершенствование методов и средств измерений в производственном процессе

Research and improvement of measurement methods and tools in the production process

Аманова Ш.С., PhD, сениор-лектор

63

КО ТР талаптарына сәйкес арнайы мақсаттағы нан тоқаш өнімдерінің сәйкестігін бағалау ерекшеліктерін зерттеу

Исследования особенностей оценки соответствия хлебобулочных изделий специального назначения согласно требованиям ТР ТС

Studies of the features of conformity assessment of bakery products for special purposes in accordance with the requirements of the TR CU

PhD, ассоц.проф.    Тунгышбаева У.О.

64

Өңген жүгері негізіндегі өнімнің сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу

Исследование качества и безопасности продукта на основе пророщенной кукурузы

Study of the quality and safety of a product based on germinated corn

PhD, ассоц.проф.    Тунгышбаева У.О.

65

Стандарттау, сертификаттау және метрология саласындағы нормативтік-құқықтық базаны талдау және оны жетілдіру жолдары

Анализ нормативно-правовой базы в области стандартизации, сертификации и метрологии и пути её совершенствования

Analysis of the regulatory framework in the field of standardization, certification and metrology and ways to improve it

Ержигитов Е.С., к.сх.н, сениор-лектор

66

Кәсіпорында өлшеу құралдарын калибрлеу рәсімдерін әзірлеу және енгізу

Разработка и внедрение процедур калибровки средств измерений на предприятии

Development and implementation of calibration procedures for measuring instruments at the enterprise

Ержигитов Е.С., к.сх.н, сениор-лектор

67

"Қазтехсервис" ЖШС метрологиялық зертханаларында өлшеу әдістері мен құралдарын зерттеу және жетілдіру

Исследование и совершенствование методов и средств измерений в метрологической лабораторий ТОО "Казтехсервис"

Research and improvement of measurement methods and tools in the metrological laboratories of Kaztechservice LLP

Ержигитов Е.С., к.сх.н, сениор-лектор

68

Кәсіпорындарға өндірістік процесті метрологиялық қамтамасыз ету

Метрологическое обеспечение производственного процесса на предприятия

Metrological support of the production process at enterprises

Аманова Ш.С., PhD, сениор-лектор

69

Саңырауқұлақтарды консервілеу және олардың қауіпсіздігін зерттеу

Консервирование грибов и изучение их безопасности

Canning mushrooms and studying their safety

к.х.н., ассоц.профессор Жельдыбаева А. А.

70

Халал ет қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу

Исследование безопасности и качества мяса Халяль

Halal Meat Safety and Quality Study

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

71

Қой етінен жасалған ұлттық тағамдардың қауіпсіздігін  және консервілеу технологиясын зерттеу

Изучение технологии консервирования и исследование безопасности национальных блюд из баранины

The study of canning technology and the study of the safety of national mutton dishes

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

72

Көкөніс шырындарының қауіпсіздігін зерттеу және стандарттау

Исследование безопасности и стандартизация овощных соков

Safety study and standardization of vegetable juices

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

73

Өсімдік қоспалары бар сары майдың қауіпсіздігін зерттеу және стандарттау

Исследование безопасности и стандартизация сливочного масла с растительными добавками

Safety study and standardization of herbal butter

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

74

Өсімдік шикізатынан алынған пектиндердің қауіпсіздігін зерттеу

Исследование  безопасности пектинов, полученных из растительного сырья

Research on the safety of pectins derived from vegetable raw materials

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

75

Кондитер өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық бояулардың сапасын және қауіпсіздігін зерттеу

Оценка качества и исследование безопасности пищевых красителей, используемых в кондитерской промышленности

Кондитер өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық бояулардың сапасын және қауіпсіздігін зерттеу

PhD, ассоц.проф.    Тунгышбаева У.О.

76

Жеміс консервілерін сертификаттау

Сертификация фруктовых консервов

Certification of fruit preserves

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

77

Тез дайындалатын өнімдерді стандарттау

Стандартизация продуктов быстрого питания.

Standardization of fast food products

PhD, сениор-лектор    Тунгышбаева У.О.

78

«Бахус» АҚ коньяк өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу

Исследование качества и безопасности коньячных продуктов АО «Бахус»

Study of the quality and safety of cognac products of JSC «Бахус»

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

79

Мия тамыры қосылған нанның технологиясын және стандарттауын зерттеу

Изучение технологий и стандартизация хлеба с добавлением солодкового корня

Study of technologies and standardization of bread with the addition of licorice root

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

80

Амарант ұны қосылған нанның технологиясын және стандарттауын зерттеу

Изучение технологий и стандартизация хлеба с добавлением муки из амаранта

Study of technologies and standardization of bread with the addition of amaranth flour

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

81

A.edulis тұқымдас амарант ұнының технологиясы мен стандарттауын зерттеу

Изучение технологий и стандартизация муки из амаранта семейства A.edulis

Study of technologies and standardization of flour from amaranth of the family A.edulis

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

82

Жидектерден алынған бояғыштардың технологиясын, сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу

Изучение технологий, качества и безопасности  красителей из ягод

Study of technologies, quality and safety of dyes from berries

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

83

«Белес» ЖШС нан өнімдерін стандарттау және сертификаттау

Стандартизация и сертификация хлебных изделий ТОО «Белес»

Standardization and certification of bread products «Белес»   LLP

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

84

Кондитерлік өнімдердің қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу

Исследование безопасности и качества сдобных изделий

Research on the safety and quality of confectionery products

ассоц.проф, PhD                 Азимова С.Т.

85

Сұлы печеньелерінің қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу

Исследование безопасности и качества овсяного печенья

Safety and Quality Study of Oatmeal Cookies

PhD, ассоц.проф.    Тунгышбаева У.О.

86

Құс етінің қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу

Исследование безопасности и качества мяса домашней птицы

Research on the safety and quality of poultry meat

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

87

Қой етінің сапасын зерттеу және сәйкестікті бағалау

Исследование качества и подтверждение соответствия мяса баранины

Quality research and conformity assessment of lamb meat

д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У.

88

Картоп өнімдерін сертификаттау

Сертификация продукции из картофеля

Certification of potato products

PhD, ассоц.проф.    Тунгышбаева У.О.

89

Коньяк өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу.

Исследование качества  и обеспечение безопасности коньячных изделий.

Study of the quality and safety of cognac products.

phD, ассоц.проф.   Изтелиева Р.А.

Больше о жизни и событиях
в наших социальных сетях
Написать онлайн-консультанту
Мы на связи в рабочее
время с 9:00 до 18:00