№ п/п |
Наименование тем выпускных квалификационных работ |
Фамилия, имя, отчество руководителя, ученая (академическая) степень, должность |
||
на казахском языке |
на русском языке |
на английском языке |
||
6В07501Стандартизация, сертификация и метрология (по пищевой отрасли) Траектория: Управление качеством |
||||
1 |
Вакуумдық қаптамадағы ет өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін стандарт талаптарына сәйкестігін бақылау жүйесін жетілдіру |
Совершенствование системы контроля качества и безопасности мясных продуктов в вакуумной упаковке на соответствие требованиям стандарта |
Improvement of the quality and safety control system of meat products in vacuum packaging for compliance with the requirements of the standard |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
2 |
Өлшеу құралдарын тексерудің заманауи әдістері мен технологиялары |
Современные методы и технологии поверки средств измерения |
Modern methods and technologies of measuring instruments verification |
phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н. |
3 |
Өнім сапасын басқару жүйесін зерттеу («Kargaly Foods» ЖШС мысалында) |
Изучение системы управления качеством продукции (на примере ТОО «Kargaly Foods») |
Study of the product quality management system (on the example of «Kargaly Foods» LLP) |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
4 |
Қазақстан Республикасында метрологиялық қамтамасыз ету жүйесін дамытуу |
Развитие системы метрологического обеспечения в Республике Казахстан |
Development of the metrological support system in the Republic of Kazakhstan |
phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н. |
5 |
Шайдың сапасын, ассортиментін және тұтынушылық қасиеттерін салыстырмалы бағалау |
Сравнительная оценка качества, ассортимента и потребительских свойств чая |
Comparative assessment of the quality, assortment and consumer properties of tea |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
6 |
Ет өнімдерінің сапа деңгейін сараптамалық әдіспен бағалау |
Оценка уровня качества мясных изделий экспертным методом |
Assessment of the quality level of meat products by an expert methodalyk LLP |
сениор-лектор, PhD Таттибаева Д.Б. |
7 |
Метрологиялық құжаттаманы және энергия аудитінде қолдану кезінде өлшеу құралдарын тексеру рәсімдерін талдау |
Анализ метрологической документации и процедур поверки средств измерения при примения в энергоаудите |
Analysis of metrological documentation and verification procedures for measuring instruments used in an energy audit |
phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н. |
8 |
Өнеркәсіптік кәсіпорындардағы өлшеу құралдарын тексеру процестері |
Процессы поверки средств измерения в промышленных предприятиях |
Verification processes of measuring instruments in industrial enterprises |
phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н. |
9 |
Калибрлеу кезінде өлшеу құралдарының дәлдігін бағалау |
Оценка точности средств измерения при калибровке |
Assessment of the accuracy of measuring instruments during calibration |
phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н. |
10 |
Өлшеу құралдарын тексеру кезінде өлшеудің белгісіздігін бағалау |
Оценка неопределенности измерений при поверке средств измерения |
Estimation of measurement uncertainty during verification of measuring instruments |
phD, ассистент профессора Серикбаева А.Н. |
11 |
Сапаны басқаруды жетілдіре отырып, Қазақстан Республикасында балалар тағамын өндіру процесінің өмірлік циклінің кезеңдерін зерделеу |
Исследование этапов жизненного цикла процесса производства детского питания в РК с совершенствованием управления качеством |
Study of life cycle stages of baby food production process in the Republic of Kazakhstan with improvement of quality management |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
12 |
Сапаны басқару практикасын эмпирикалық зерттеу - ҚР СТ ИСО 9001:2016 сәйкес ұйымды әзірлеу және жеткізушілерді таңдау |
Эмпирическое исследование практики управления качеством - разработка организации и выбор поставщиков согласно СТ РК ИСО 9001:2016 |
An empirical study of the practice of quality management - the development of an organization and the selection of suppliers in accordance with ST RK ISO 9001:2016 |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
13 |
«Қазпектин» ЖШС өндіретін өнімнің бәсекеге қабілеттілігін квалиметриялық бағалау |
Квалиметрическая оценка конкурентоспособности продукции, производимой ТОО «Казпектин» |
Qualimetric assessment of the competitiveness of products manufactured by Kazpektin LLP |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
14 |
«Той дәмі» ЖШС нан өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету және сертификаттау |
Обеспечение безопасности и сертификация хлебобулочных изделий ТОО "Той дәмі" |
Ensuring the safety and certification of bakery products of "Той дәмі" LLP |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
15 |
Ауыз судың сапасын экспресс әдіспен салыстырмалы бағалау |
Сравнительная оценка качества питьевой воды экпресс методом |
Comparative assessment of the quality of drinking water by the express method |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
16 |
Қысым сенсорының температуралық қателігін талдау |
Анализ температурной погрешности датчика давлений |
Analysis of the temperature error of the pressure sensor |
к.с/х.н., сениор-лектор Ержигитов Е.С. |
17 |
ХАССП қағидаттары негізінде астық өңдеу өнеркәсібі кәсіпорнының сапа жүйесінің элементтерін әзірлеу |
Разработка элементов системы качества предприятия зерноперерабатывающей промышленности на основе принципов ХАССП |
Development of elements of quality system of grain processing industry enterprise on the basis of HACCP principles |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
18 |
Ет өңдеуші кәсіпорынның сапа жүйесінің ISO 9001 ISO 14000 талаптарына сәйкестігін талдау. |
Анализ соответствия системы качества мясоперерабатывающего предприятия требованиям ИСО 9001 ИСО 14000. |
Analysis of the compliance of the quality system of a meat processing enterprise with the requirements of ISO 9001 ISO 14000. |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
19 |
Астық және ұн өнімдерінің ассортиментін талдау және тұтынушы бағасы |
Анализ и потребительская оценка ассортимента зерномучных товаров |
Analysis and consumer assessment of the range of grain and flour products |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
20 |
Супермаркеттер желісі мысалында сапа менеджменті жүйесінің жобасы |
Проект системы менеджмента качества на примере сети супермаркетов |
The project of a quality management system on the example of a supermarket chain |
сениор-лектор, PhD Таттибаева Д.Б. |
21 |
Алматы қаласындағы өндірушілердің шұжық өнімдерінің жаңа түрлерінің ассортиментін, сапасын және бәсекеге қабілеттілігін талдау |
Анализ ассортимента, качества и конкурентоспособности новых видов колбасных изделий производителей г. Алматы |
Analysis of the range, quality and competitiveness of new types of sausage products from manufacturers in Almaty |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
22 |
"Kargaly Foods"ЖШС ет өнімдерін өндіру үшін сыни бақылау нүктелері жоспарының элементтерін әзірлеу жоспарының элементтерін әзірлеу |
Разработка элементов плана анализа опасностей и критических контрольных точек для производства мясных продуктов на ТОО «Kargaly Foods» |
Development of elements of the Hazard Analysis and Critical Control Points plan for the production of meat products at Kargaly Foods LLP |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
23 |
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында сапаны бақылау құралдарын пайдалануды зерттеу |
Исследование использования инструментов контроля качества на предприятиях общественного питания |
Research on the use of quality control tools in public catering enterprises |
сениор-лектор, PhD Таттибаева Д.Б. |
24 |
Бенчмаркинг қызметті жетілдіру құралы ретінде жеміс консервілерін өндіру |
Бенчмаркинг как инструмент совершенствования деятельности производства фруктовых консервов |
Benchmarking as a tool for improving the activity of canned fruit production |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
Өсімдік майы технологиясының қауіпсіздік және сапа менеджменті жүйесін HACCP принциптеріне негізделген зерттеу |
Изучение системы менеджмента безопасности и качества технологии растительных масел на основе принципов НАССР |
Study of the safety and quality management system for vegetable oil technology based on HACCP principles |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
|
25 |
ХАССП сапа жүйесін және оның ет өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудегі рөлін зерттеу |
Изучение система качества ХАССП и ее роль в обеспечении безопасности в мясной продукции |
Studying the HACCP quality system and its role in ensuring safety in meat products |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
26 |
«Конфетки-Бараночки» АҚ кондитерлік өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жүйесін зерттеу |
Изучение системы обеспечения качества и безопасности кондитерских изделий АО «Конфетки-Бараночки» |
Study of the system for ensuring the quality and safety of confectionery products of JSC «Конфетки-Бараночки» |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
27 |
Ет өңдеу кәсіпорнына НАССР жүйесін енгізу жобасы |
Проект внедрения системы НАССР в мясоперерабатывающее предприятие |
Project of implementation of the HACCP system in a meat processing enterprise |
phD, сениор-лектор Кажымурат А.Т. |
28 |
Өнімнің ақаулы индекстері арқылы алкогольсіз сусындардың сапа деңгейін зерттеу және бағалау |
Исследование и оценка уровня качества безалкогольных напитков с помощью индексов дефектности продукции |
Research and assessment of the quality level of soft drinks using product defect indices |
сениор-лектор, PhD Таттибаева Д.Б. |
29 |
Өнім сапасының индекстерін қолдана отырып, сүт өнімдерінің сапа деңгейін бағалау |
Оценка уровня качества молочной продукции с помощью индексов качества продукции |
Assessment of the quality level of dairy products using product quality indices |
сениор-лектор, PhD Таттибаева Д.Б. |
30 |
"Virtus Group" ЖШС кәсіпорындарының тамақ өнімдеріне арналған буып-түю материалдарының органолептикалық көрсеткіштерін әзірлеу және бағалау |
Разработка и оценка органолептических показателей упаковочных материалов для пищевой продукции предприятий ТОО "Virtus Group" (стартап) |
Development and evaluation of organoleptic indicators of packaging materials for food products of the enterprises of "Virtus Group" LLP |
PhD, сениор-лектор Тунгышбаева У.О. |
31 |
«Алтын Орда» ЖШС картоп өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу |
Исследование качества и безопасности картофельных продуктов ТОО «Алтын Орда» |
Study of the quality and safety of potato products LLP«Алтын Орда» |
PhD, сениор-лектор Тунгышбаева У.О. |
32 |
Маргариннің қауіпсіздігін зерттеу және сапасын сараптау |
Исследование безопасности и экспертиза качества маргарина |
Safety study and examination of the quality of margarine |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
33 |
Кондитер өнеркәсібінде өсімдік шикізатынан алынған диеталық талшықтардың қауіпсіздігі мен қолданылуын зерттеу |
Исследование безопасности и использования пищевых волокон из растительного сырья в кондитерской промышленности |
Research on the safety and use of dietary fibers from vegetable raw materials in the confectionery industry |
|
34 |
Әртүрлі өндірушілердің хош иістендіргіш өнімдерінің ассортименті мен тұтынушылық қасиеттерін салыстырмалы бағалау және оларды жақсарту мүмкіндігі |
Сравнительная оценка ассортимента и потребительских свойств вкусовых товаров разных фирм-изготовителей и возможности их совершенствования |
Comparative assessment of the assortment and consumer properties of flavoring products from different manufacturers and the possibility of their improvement |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
35 |
Вакууммен қапталған ет өнімдерінің сәйкестігін растау |
Подтверждение соответствия мясных продуктов вакуумной упаковки |
Vacuum Packed Meat Products Conformity Confirmation |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
36 |
Аспаздық өнімдердің Кеден одағының техникалық регламенттерінің талаптарына сәйкестігін растау |
Подтверждение соответствия кулинарных изделий требованиям технического регламента Таможенного Союза |
Confirmation of compliance of culinary products with the requirements of the technical regulations of the Customs Union |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
37 |
Сапа менеджменті жүйесін енгізудің (ҚР СТ ИСО 9001:2016) ұйымның ҚР-дағы қызметінің нәтижелеріне әсерін зерттеу |
Исследования влияния внедрения системы менеджмента качества (СТ РК ИСО 9001:2016) на результаты деятельности организации в РК |
Research on the impact of the implementation of the quality management system (ST RK ISO 9001:2016) on the results of the organization's activities in the Republic of Kazakhstan |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
38 |
ҚР-дағы шағын кәсіпорындар үшін сапа менеджменті жүйесін енгізу және әзірлеу |
Разработка и исследования внедрения системы менеджмента качества для малых предприятий в РК |
Development and research of the implementation of a quality management system for small enterprises in the Republic of Kazakhstan |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
39 |
ҚР нарығында үйде өндірілетін тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі тәуекелін салыстырмалы бағалауды әзірлеу |
Разработка сравнительной оценки риска безопасности пищевых продуктов домашнего производства на рынке РК |
Development of a comparative assessment of the safety risk of home-made food products in the market of the Republic of Kazakhstan |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
40 |
Нан-тоқаш өнімдерінің мамандандырылған сорттары бойынша стандарттау саласында мониторинг жүргізу тәртібін зерттеу |
Исследование порядка проведения мониторинга в сфере стандартизации по специализированным сортам хлебобулочных изделий |
Investigation of the procedure for monitoring in the field of standardization of specialized varieties of bakery products |
PhD, сениор-лектор Тунгышбаева У.О. |
41 |
Ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің сапасын зерттеу және сәйкестігін растау |
Исследование качества и потверждение соответствия мучных кондитерных изделий |
Quality research and confirmation of conformity of flour confectionery products |
|
42 |
Жылқы етінің қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу |
Исследование безопасности и качества конины |
Safety and quality study of horsemeat |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
43 |
Қантты кондитерлік өнімдердің қауіпсіздік сапасын зерттеу және сәйкестікті бағалау |
Исследование качества безопасности и потверждение соответствия сахарных кондитерских изделий |
Safety quality study and conformity assessment of sugar confectionery products |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
44 |
Алматы қаласы Алмалы ауданындағы шаруашылық-ауыз судың сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу |
Исследование качества и безопасности хозяйственно-питьевой воды Алмалинского района г. Алматы |
Study of the quality and safety of domestic and drinking water in the Almaly district of Almaty |
|
45 |
Кондитерлік өндірісте тамақ бояғыштарының сапасы мен қауіпсіздігін бақылау жүйесін жетілдіру |
Совершенствование системы контроля качества и безопасности пищевых красителей на кондитерском производстве |
Improvement of the quality control system and safety of food dyes in confectionery production |
Белозерцева О.Д., сениор-лектор |
46 |
Мармеладтың қауіпсіздігін қамтамассыз ету және стандарттау |
Стандартизация и обеспечение безопасности мармелада |
Standardization and safety of marmalade |
Белозерцева О.Д., сениор-лектор |
47 |
Қой етінің стандарттау, сертификаттау және қауіпсіздігі |
Стандартизация, сертификация и обеспечение безопасности мяса баранины |
Standardization, certification and safety of lamb meat |
phD, ассоц.проф. Сериккызы М.С. |
48 |
Құс шұжық өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ету |
Обеспечения конкурентоспособности колбасных изделий из мяса птицы |
Ensuring the competitiveness of poultry sausage products |
phD, сениор-лектор Сериккызы М.С. |
49 |
Тәуекелге бағдарланған процестік тәсіл негізінде "Қарғалы фудс" ЖШС сапа менеджменті жүйесін дамыту |
Развитие системы менеджмента качества ТОО "Каргалыфудс" на основе риск-ориентированного процессного подхода |
Development of the quality management system of Kargaly Foods LLP based on a risk-based process approach |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
50 |
Емдік-профилактикалық қасиеттері бар сүзбенің сапасын және қауіпсіздігін бағалауды қамтамасыз ету |
Обеспечение безопасности и оценка качества творога с лечебно-профилактическами свойствами |
Ensuring safety and quality assessment of cottage cheese with therapeutic and prophylactic properties |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
51 |
Диеталық талшықтары бар«Зефир» кондитерлік өнімдерін сапасын бағалау және қауіпсіздігін зерттеу |
Качественная оценка и исследование безопасности кондитерских изделий «Зефир» с пищевыми волокнами |
Qualitative assessment and safety study of «Зефир» confectionery products with dietary fiber |
Белозерцева О.Д., сениор-лектор |
52 |
Тағамдық майлардың қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу |
Исследование безопасности и качества пищевых жиров |
Research on the safety and quality of dietary fats |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
53 |
«Алматы құс» ЖШС мысалында құс етінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету |
Обеспечение безопасности мяса птицы на примере ТОО «Алматы құс» |
Ensuring the safety of poultry meat on the example of «Алматы құс»LLP |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
54 |
«Т-Стандарт» ЖШС сертификаттау орталығы жағдайында асхана қызылшасының сапасы мен қауіпсіздігін бақылау |
Контроль качества и безопасности столовой свеклы в условиях сертификационного центра ТОО «Т-Стандарт» |
Quality control and safety of table beets in the conditions of the certification center LLP «Т-Стандарт» |
Аманова Ш.С., PhD, сениор-лектор |
55 |
Өсімдік майларын стандарттау және сертификаттау |
Стандартизация и сертификация растительных масел |
Standardization and certification of vegetable oils |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
56 |
Диеталық нанды сертификаттау және стандарттау |
Сертификация и стандартизация хлеба диетического назначения |
Certification and standardization of dietary bread |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
57 |
Заманауи ұйымдарда сапа менеджменті жүйесін құру жобаларын басқару ерекшеліктері |
Особенности управления проектами построения системы менеджмента качества в современных организациях |
Features of project management for building a quality management system in modern organizations |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
58 |
Таңғы ас жармаларының сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу |
Исследование качества и обеспечение безопасности сухих завтраков |
Research on the quality and safety of breakfast cereals |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
59 |
Азық-түлік кәсіпорнындағы технологиялық сапа аудитінің әдістемесін зерттеу (нан өнімдерін өндіру мысалында) |
Изучение методики технологического аудита качества на пищевом предприятии (на примере производства хлебобулочной продукции) |
Studying the methodology of technological quality audit at a food enterprise (on the example of the production of bakery products) |
PhD, ассоц.профессор Тунгышбаева У.О. |
60 |
Технологиялық жабдыққа техникалық қызмет көрсету процестері бөлігінде "Қарғалы Фудс" ЖШС СМЖ жетілдіру әдісін әзірлеу |
Разработка метода совершенствования СМК на ТОО "Каргалы Фудс" в части процессов технического обслуживания технологического оборудования |
Development of a method for improving the QMS at Kargaly Foods LLP in terms of maintenance processes of technological equipment |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
61 |
"БМ" жеке кәсіпкері кондитерлік өндірістің сапа менеджменті жүйесінде персоналды ынталандыру тетігін қалыптастыру |
Формирование механизма мотивации персонала в системе менеджмента качества кондитерского производства индивидуальный предприниматель "БМ" |
Formation of a staff motivation mechanism in the quality management system of confectionery production individual entrepreneur "BM" |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
62 |
Өндіріс процесінде өлшеу әдістері мен құралдарын зерттеу және жетілдіру |
Исследование и совершенствование методов и средств измерений в производственном процессе |
Research and improvement of measurement methods and tools in the production process |
Аманова Ш.С., PhD, сениор-лектор |
63 |
КО ТР талаптарына сәйкес арнайы мақсаттағы нан тоқаш өнімдерінің сәйкестігін бағалау ерекшеліктерін зерттеу |
Исследования особенностей оценки соответствия хлебобулочных изделий специального назначения согласно требованиям ТР ТС |
Studies of the features of conformity assessment of bakery products for special purposes in accordance with the requirements of the TR CU |
PhD, ассоц.проф. Тунгышбаева У.О. |
64 |
Өңген жүгері негізіндегі өнімнің сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу |
Исследование качества и безопасности продукта на основе пророщенной кукурузы |
Study of the quality and safety of a product based on germinated corn |
PhD, ассоц.проф. Тунгышбаева У.О. |
65 |
Стандарттау, сертификаттау және метрология саласындағы нормативтік-құқықтық базаны талдау және оны жетілдіру жолдары |
Анализ нормативно-правовой базы в области стандартизации, сертификации и метрологии и пути её совершенствования |
Analysis of the regulatory framework in the field of standardization, certification and metrology and ways to improve it |
Ержигитов Е.С., к.сх.н, сениор-лектор |
66 |
Кәсіпорында өлшеу құралдарын калибрлеу рәсімдерін әзірлеу және енгізу |
Разработка и внедрение процедур калибровки средств измерений на предприятии |
Development and implementation of calibration procedures for measuring instruments at the enterprise |
Ержигитов Е.С., к.сх.н, сениор-лектор |
67 |
"Қазтехсервис" ЖШС метрологиялық зертханаларында өлшеу әдістері мен құралдарын зерттеу және жетілдіру |
Исследование и совершенствование методов и средств измерений в метрологической лабораторий ТОО "Казтехсервис" |
Research and improvement of measurement methods and tools in the metrological laboratories of Kaztechservice LLP |
Ержигитов Е.С., к.сх.н, сениор-лектор |
68 |
Кәсіпорындарға өндірістік процесті метрологиялық қамтамасыз ету |
Метрологическое обеспечение производственного процесса на предприятия |
Metrological support of the production process at enterprises |
Аманова Ш.С., PhD, сениор-лектор |
69 |
Саңырауқұлақтарды консервілеу және олардың қауіпсіздігін зерттеу |
Консервирование грибов и изучение их безопасности |
Canning mushrooms and studying their safety |
к.х.н., ассоц.профессор Жельдыбаева А. А. |
70 |
Халал ет қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу |
Исследование безопасности и качества мяса Халяль |
Halal Meat Safety and Quality Study |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
71 |
Қой етінен жасалған ұлттық тағамдардың қауіпсіздігін және консервілеу технологиясын зерттеу |
Изучение технологии консервирования и исследование безопасности национальных блюд из баранины |
The study of canning technology and the study of the safety of national mutton dishes |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
72 |
Көкөніс шырындарының қауіпсіздігін зерттеу және стандарттау |
Исследование безопасности и стандартизация овощных соков |
Safety study and standardization of vegetable juices |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
73 |
Өсімдік қоспалары бар сары майдың қауіпсіздігін зерттеу және стандарттау |
Исследование безопасности и стандартизация сливочного масла с растительными добавками |
Safety study and standardization of herbal butter |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
74 |
Өсімдік шикізатынан алынған пектиндердің қауіпсіздігін зерттеу |
Исследование безопасности пектинов, полученных из растительного сырья |
Research on the safety of pectins derived from vegetable raw materials |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
75 |
Кондитер өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық бояулардың сапасын және қауіпсіздігін зерттеу |
Оценка качества и исследование безопасности пищевых красителей, используемых в кондитерской промышленности |
Кондитер өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық бояулардың сапасын және қауіпсіздігін зерттеу |
PhD, ассоц.проф. Тунгышбаева У.О. |
76 |
Жеміс консервілерін сертификаттау |
Сертификация фруктовых консервов |
Certification of fruit preserves |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
77 |
Тез дайындалатын өнімдерді стандарттау |
Стандартизация продуктов быстрого питания. |
Standardization of fast food products |
PhD, сениор-лектор Тунгышбаева У.О. |
78 |
«Бахус» АҚ коньяк өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу |
Исследование качества и безопасности коньячных продуктов АО «Бахус» |
Study of the quality and safety of cognac products of JSC «Бахус» |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |
79 |
Мия тамыры қосылған нанның технологиясын және стандарттауын зерттеу |
Изучение технологий и стандартизация хлеба с добавлением солодкового корня |
Study of technologies and standardization of bread with the addition of licorice root |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
80 |
Амарант ұны қосылған нанның технологиясын және стандарттауын зерттеу |
Изучение технологий и стандартизация хлеба с добавлением муки из амаранта |
Study of technologies and standardization of bread with the addition of amaranth flour |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
81 |
A.edulis тұқымдас амарант ұнының технологиясы мен стандарттауын зерттеу |
Изучение технологий и стандартизация муки из амаранта семейства A.edulis |
Study of technologies and standardization of flour from amaranth of the family A.edulis |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
82 |
Жидектерден алынған бояғыштардың технологиясын, сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу |
Изучение технологий, качества и безопасности красителей из ягод |
Study of technologies, quality and safety of dyes from berries |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
83 |
«Белес» ЖШС нан өнімдерін стандарттау және сертификаттау |
Стандартизация и сертификация хлебных изделий ТОО «Белес» |
Standardization and certification of bread products «Белес» LLP |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
84 |
Кондитерлік өнімдердің қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу |
Исследование безопасности и качества сдобных изделий |
Research on the safety and quality of confectionery products |
ассоц.проф, PhD Азимова С.Т. |
85 |
Сұлы печеньелерінің қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу |
Исследование безопасности и качества овсяного печенья |
Safety and Quality Study of Oatmeal Cookies |
PhD, ассоц.проф. Тунгышбаева У.О. |
86 |
Құс етінің қауіпсіздігі мен сапасын зерттеу |
Исследование безопасности и качества мяса домашней птицы |
Research on the safety and quality of poultry meat |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
87 |
Қой етінің сапасын зерттеу және сәйкестікті бағалау |
Исследование качества и подтверждение соответствия мяса баранины |
Quality research and conformity assessment of lamb meat |
д.т.н., и.о. профессора Уажанова Р.У. |
88 |
Картоп өнімдерін сертификаттау |
Сертификация продукции из картофеля |
Certification of potato products |
PhD, ассоц.проф. Тунгышбаева У.О. |
89 |
Коньяк өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу. |
Исследование качества и обеспечение безопасности коньячных изделий. |
Study of the quality and safety of cognac products. |
phD, ассоц.проф. Изтелиева Р.А. |