Menu Close

Тағам өнімдерінің техникасы мен технологиясы

Жасау мен өндіру тиімді болған кезде

Өнімді шығару - бұл адамның іс-әрекетінің өте пайдалы және қызықты бағыты. Сіз басқалар жұмыс істейтін және оларды басқаратын әдістер жасайсыз. Егер сізді дәл осындай қызмет бағыты қызықтырса, азық-түлік технологы мамандығы туралы бәрін білетін уақыт келді.

Бұл маман арнайы жабдықты қалай дұрыс пайдалану қажетін жетік білуі керек. Ол барлық туындаған мәселелерге дұрыс жауап беруге дайын және оларды шеше білуі тиіс. Сіз өзіңіздің жұмысыңызды тиімді етіп, ешқандай қауіп төндірмеуді ойластыруыңыз маңызды. Сіз өз ойыңызбен бүкіл кәсіпорынды, бүкіл технологиялық циклды ұсынуыңыз қажет, тіпті шығарылғаннан кейін өніммен не болуы мүмкін екенін де талдай білетін боласыз.

Кеңес алуға өтінім беріңіз
Техника и технология пищевых производств

Білім беру бағдарламасының коды

B068 - Тамақ өндірісі

Оқу мерзімі

4 жыл

Стоимость обучения

600 000 теңге

Таңдау пәндері

Биология және Химия

Factory
Biotechnology
Biotechnology-Photo

Біз сізге таңдау жасауға көмектесеміз!

Егер сізде формат туралы сұрақтарыңыз болса немесе қайсысын таңдау қажетін білмесеңіз? Бізге жазыңыз немесе қоңырау шалыңыз, біз көмектесеміз.