Menu Close

Азық-түлік өнімдері технологиясы

Тамақтану саласындағы ең маңызды мамандық

Өмір салтына әсер ететін маңызды факторлардың бірі - дұрыс тамақтану. Тамақтану өнімдерінің сапасына жауапкершілік - жақсы мамандарға, яғни тамақ технологтарына жүктеледі.

Бүгінде өндірушілер білікті кадрларға үлкен қызығушылық танытады, сондықтан бұл мамандық әрдайым сұранысқа ие және оның қажеттілігі тек күн сайын артып келеді. Әсіресе, цифрлық дәуірде тамақ технологиялары бойынша білім беру - бұл жас буынға ерекше рецепттер табуға және жасауға керемет мүмкіндік.

Кеңес алуға өтінім беріңіз
Технология продовольственных продуктов

Білім беру бағдарламалары

B068 – Тамақ өндірісі

Оқу мерзімі

4 жыл

Оқу ақысы

600 000 теңге

Таңдау пәндері

Биология және Химия

target
0 +
Оқып жатыр
target
0 +
Бітірушілер
compass
0 +
Оқытушылар
Biotechnology
Biotechnology-Photo
Biotechnology-new

Біз сізге таңдау жасауға көмектесеміз!

Егер сізде формат туралы сұрақтарыңыз болса немесе қайсысын таңдау қажетін білмесеңіз? Бізге жазыңыз немесе қоңырау шалыңыз, біз көмектесеміз.