«Біліктілікті арттыру»

"АТУ" АҚ-да біліктілікті арттыру

"АТУ" АҚ мамандарға білімдерін жетілдіруге және кәсіби дағдыларын жетілдіруге көмектесетін біліктілікті арттыру курстарын ұсынады.

Біздің бағдарламалар қызметкерлерді өз қызметіндегі өзекті міндеттерді шешуге дайындау үшін саланың талаптары мен ерекшеліктерін ескере отырып әзірленген.

Микробіліктілік бағдарламалары

"АТУ" АҚ еңбек нарығының өзекті талаптарын ескере отырып әзірленген заманауи және тәжірибеге бағдарланған микроквалификация бағдарламаларын ұсынады. Біздің курстар сұранысқа ие дағдыларды тез игеруге және кәсіби біліктілікті арттыруға мүмкіндік береді.

МИКРОКВАЛИФИКАЦИЯ - жаңа кәсіби дағдыларды алудың жылдам және практикалық тәсілі. Микроквалификация бағдарламалары аз уақытты алады, бірақ дұрыс білім береді және мансаптық өсу үшін пайдалы сертификатпен расталады.

Қысқа мерзімді: оқу бірнеше күннен бірнеше аптаға дейін созылады.

Практикалық бағыт: нақты дағдыларды игеруге баса назар аудару.

Икемділік: бағдарламалар жұмыс берушілер мен тыңдаушылардың талаптарына бейімделген.

Жеке тәсіл: нақты ұйымдардың сұранысы бойынша бағдарламаларды әзірлеу.

Микроквалификацияның артықшылықтары:

Өзекті білімді жылдам алу.

Жаңа технологияларды растайтын сертификаттау.

Кәсіби өсу және бәсекеге қабілеттілікті арттыру мүмкіндігі.

 

МИКРОБІЛІКТІЛІК

Дұрыс тамақтану бойынша кеңесші

Салауатты тағам дайындау

Сапа менеджменті жүйесі бойынша маман (аутстаффинг)

Сату менеджері

Құрама жем рецептурасын әзірлеу жөніндегі маман

Наубайшы

Араластыру (купаж) операторы

Сән стилисті

Cisco CCNA Routing and Switching

Аспаз

Микробиолог-зертханашы

Химик-зертханашы

Қайта өңдеу бойынша маман

IOS Developer

Робототехника және мехатроника

HUAWEI желілік технологиялары

Қор нарығының маманы

Гид-экскурсовод

Киімдерді жаңарту (Апсайклинг)бойынша маман

АЖЖ-де киім дизайнері

Тоқу жабдығының операторы

Жазылу үшін QR кодына өтіңіз.

 

 

"ССП" - құю және сыра өндірісіндегі жабдықтарды жиналмалы жуусыз жүйе
"Online-оқытушы" тиімді қашықтықтан оқыту әдістері мен құралдары
AutoCAD
Жалпы микробиологияның өзекті мәселелері
Мал шаруашылығы және құс шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігі, сапасы және ветеринариялық-санитариялық сараптамасы
Педагогикалық қызметке кіріспе
Жабдықты диагностикалау
Астық шаруашылығы және астық өнімдерінің сапасын бағалау әдістері
Дәнді және майлы дақылдар, қабылдау, өңдеу, жөнелту, талдау.
ҚР Экология және экологиялық менеджмент жөніндегі заңнамасын білу
Тамақ өнеркәсібінің тамақ өнімдерінің қауіптілігін анықтау, бағалау және оларды талдау
Инженерлік графика. Инженерлік және компьютерлік графика
Инженерлік графика. Инженерлік және компьютерлік графика, құрылымдық материалдар технологиясы, құрылымдық материалдар және термиялық өңдеу
Инженерлік және компьютерлік графика, Инженерлік негіздер және машина бөлшектері
Инновациялық білім беру технологиялары және дидактикалық модельдер
Тамақ өнеркәсібіндегі инновациялық технологиялар мен жабдықтар
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы инновациялық технологиялар және технохимиялық бақылау
Тоқыма материалдарын әрлеудің инновациялық технологиялары
Қайта өңдеу өндірістерінің инновациялық технологиялары
Мал шаруашылығы өнімдерін өндірудің инновациялық технологиялары
Нан, кондитерлік және макарон өнімдерінің инновациялық технологиялары
Алкогольді ішімдіктердің сапа көрсеткіштерін зерттеу
Кайзен - үнемді өндіріс
АВТО тиегіште тиеу-түсіру жұмыстарын сапалы орындау, АВТО тиегіштің техникалық жай-күйін бақылау. Отын шығынын есепке алуды жүргізу
Кондитер
Бармендер мен даяшылар курстары
Тамақ өнімдерін химиялық-технологиялық зерттеу зертханашысы
Аспаптағы аминқышқылдарының массалық үлесін өлшеу әдістемесі 105 м тамшы капиллярлық электрофорез жүйесі
"ЦветЯуза" құралындағы антиоксиданттық белсенділікті анықтау әдістемесі
"ФЛЮОРАТ-02" аспабында суда еритін витаминдерді анықтау әдістемесі
"Agillent-1200"майда еритін витаминдердің құрамын анықтау әдістемесі
Құрылғыдағы пестицидтердің құрамын анықтау әдістемесі газ хроматографы Кристаллюкс-4000м
"Газ хроматографы Кристаллюкс-4000М"аспабындағы құрамында спирті бар сұйықтықтардағы уытты микроқоспалардың құрамын айқындау әдістемесі
Құрылғыдағы улы элементтерді анықтау әдістемесі атомдық абсорбциялық спектрометр КВАНТ-Z.-бұл-Т
Қашықтықтан оқытуды оқыту әдістемесі және цифрлық құзыреттілік
Экономикалық пәндерді оқыту әдістемесі
Сорғы және жылу алмасу жабдықтарын таңдауды есептеу әдістемесі
Механикадағы жасырын ақауларды анықтау әдістері
Сүт және сүт өнімдерінің микробиологиясы. Өндірістік микробиологиялық бақылаудың әдістері мен ұйымдастырылуы
Азық-түлік микробиологиясы, кәсіби стандарттар
Бумалар мен автоматиканы баптау
Мектепте тамақтандыру өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Ет өңдеу кәсіпорындарының жұмысшы кәсіптерін оқыту
Жеміс көкөніс және консерві өнеркәсібі кәсіпорындарының жұмысшы кәсіптерін оқыту
Сүт өңдеу кәсіпорындарының жұмысшы кәсіптерін оқыту
Шарап өндірісінің аға шеберлері мен шеберлерін оқыту
"Талаб вольтамметриялық анализаторы" аспабындағы ауыр металдарды анықтау
Мәдениет пен микроорганизмдерді өсіру тәжірибесі
Мектеп асханаларында, жоғары оқу орындарында, өнеркәсіптік кәсіпорындарда тамақтануды ұйымдастыру
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында өндіріс пен қызмет көрсетуді ұйымдастыру
Аралас оқытуды ұйымдастыру және қашықтықтан білім беру технологияларын іске асыру
Кәсіпорындағы экологиялық менеджментті дамытудың негізгі тенденциялары: заңнаманың жаңалықтары және энергия үнемдеу саласындағы қазақстандық ерекшелік
Шарап өндірісіне арналған микробиология негіздері
Тамақ өндірісінің микробиологиясының негіздері
Астық пен тұқымның ерекшеліктері, оларды өңдеудің, сақтаудың және өңдеудің негізгі принциптері
Мектепке дейінгі және мектептегі тамақтануды ұйымдастырудың ерекшеліктері
Жеңіл өнеркәсіп кәсіпорындарындағы еңбекті қорғау
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы еңбекті қорғау
Тоқыма материалдарының сапасын бағалау
Тоқыма материалдарының қауіпсіздік көрсеткіштерін бағалау
Ағынды суларды тазарту
Тамақ өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық қоспалар
Аспаз
Аммиак-тоңазытқыш қондырғылары операторларының біліктілігін арттыру 
Құюдың технологиялық жабдықтарын жөндеу біліктілігін арттыру
Автомобильдің қосалқы бөлшектері мен жабдықтарын зерттеуге сараптама жүргізу
Металл бұйымдарын, жабдықтар мен медициналық техниканы зерттеуге сараптама жүргізу
Электр жабдықтарын зерттеуге сараптама жүргізу
Жетілдірілген Microsoft Excel
Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау
Ет саласы кәсіпорындарын жобалау
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалау
AutoCAD бағдарламасын қолдана отырып, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау
Цифрлық тігін кәсіпорындарын жобалау
Сүт өнеркәсібі үшін IDEFO әдіснамасы бойынша СМЖ бизнес-процестерін әзірлеу.
Оқу процесінде цифрлық білім беру ресурстарын әзірлеу және пайдалану
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындары үшін интеграцияланған қауіпсіздік менеджменті жүйесін әзірлеу
Жаппай ашық онлайн курстарды (ЖАОК) іске асыру: принциптері, құралдары, практикасы
Сыра құюдың технологиялық жабдықтарын жөндеу
А дан Я ға дейінгі мейрамхана бизнесі
Заттардың физика-химиялық параметрлерін анықтаудың рефрактометриялық әдісі
Тамақ өнеркәсібіндегі санитарлық нормалар
Инертті газ ортасында аргонмен дәнекерлеу
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсету
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында сапа мен қауіпсіздікті қамтамасыз ету жүйесі
Жеңіл өнеркәсіп өнімдерін Автоматтандырылған жобалау жүйелері Графис (АЖЖ Grafis)
Тамақ өнімдерін органолептикалық бағалау әдістерін жетілдіру
Жаңа материалдардан киім әзірлеу кезінде жобалау процесі мен технологиясын жетілдіру
Кондитерлік өндіріс технологиясын жетілдіру
Заманауи цифрлық білім беру ортасы мен платформалары
оқу процесі үшін
Алкоголь және алкогольсіз өнеркәсіп кәсіпорындарының заманауи жабдықтары
Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының заманауи жабдықтары
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының заманауи жабдықтары
Сусындар өндіретін кәсіпорындардың заманауи жабдықтары
Сүт және сүт өнімдерін талдаудың заманауи әдістері
Суды зертханалық зерттеудің заманауи әдістері
Өндіріс және тұтыну қалдықтарын қайта өңдеудің заманауи ресурс үнемдейтін және қалдықсыз технологиялары
Автоматтандыру және басқару жүйелерін құрудың заманауи теориялары, әдістері мен құралдары
Астықты кептірудің заманауи техникасы мен технологиясы
Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарындағы заманауи технологиялар және технохимиялық бақылау
Ет өнеркәсібі кәсіпорындарындағы заманауи технологиялар және технохимиялық бақылау
Тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібі кәсіпорындарындағы заманауи технологиялар және технохимиялық бақылау
Мұнай-химия өндірісінің заманауи технологиялары
Балалар тағамын өндірудің заманауи технологиялары
Заманауи өндіріс технологиялары, мектептегі тамақтану өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Материалдардың кедергісі, Теориялық механика, Теориялық және қолданбалы механика
Табиғи орта компоненттерінің жай күйі тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасының негіздері
Өнімнің сапалық көрсеткіштерін анықтаудың спектрофотометриялық әдістері (Jenway 6300)
Сүт және сүт өнімдерінің техникасы мен технологиясы
Ет және ет өнімдерінің техникасы мен технологиясы
Тұщы су балықтарын өңдеу техникасы мен технологиясы
Кеден одағының техникалық регламенттері КО ТР 021/2011 "тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы", КО ТР 022/2011 "оны таңбалау бөлігіндегі техникалық регламенттер"
Кеден одағының техникалық регламенттері КО ТР 021/2011 "тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы", КО ТР 022/2011 "оны таңбалау бөлігіндегі техникалық регламенттер"
Технологиялық режимдер (Температура, PU, Ерітінді концентрациясы, СО2 қысымы)
Ұн кондитерлік өнімдерінің технологиялық менеджменті
Нан, кондитерлік және макарон өнімдерінің технологиялық менеджменті
Тоқылған бұйымдардың технологиясы мен дизайны
Мельзаводтың технологиясы және заманауи жабдықтары
Элеваторлардың технологиясы және заманауи жабдықтары
Жүгері дәнін кептіру технологиясы мен техникасы
Кондитерлік өндіріс технологиясы
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы (ірімшік өнімдері).
Халал сұранысы бойынша ет және ет өнімдерінің технологиясы
Сыра қайнату технологиясы
Арнайы мақсаттағы тамақ технологиясы
Азық-түлік технологиясы
Мектепте тамақтандыруға арналған өнім өндіру технологиясы
Форензик технологиясы: кірістер мен шығыстарды тексерудің аналитикалық процедуралары
Астық өңдеу кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылау
Тігін шеберлігі
Өнеркәсіптік кәсіпорындардың экологиялық менеджменті
Тоқыма тауарларын сараптау