Ғылыми-зерттеу институттары

 

Изтаев Ауелбек Изтаевич

Тамақ технологиялары Ғылыми-зерттеу институтының директоры, профессор, техника ғылымдарының докторы, профессор, ҚР ҰҒА академигі

Зерттеу саласы мен бағыттары: астықты жинаудан кейінгі өңдеу, сақтау және өңдеу. Нан, макарон, кондитерлік өнімдер мен құрама жем өндірісінің технологиясы. Электротехнология, оның ішінде ионозон технологиясы, Наноматериалдар және тамақ өндірісінің нанотехнологиясы, өсімдік шикізатын терең өңдеу технологиясы

E-mail: auelbekking@mail.ru, a.iztaev@atu.kz (Сілтеме)

Якияева Мадина Асатуллаевна

Азық-түлік технологиялары ғылыми-зерттеу институты директорының орынбасары, PhD докторы, қауымдастырылған профессор

Зерттеу саласы мен бағыттары: Органикалық химия, Жоғары молекулалық қосылыстар. Дәнді, дәнді-бұршақты және майлы дақылдарды жинаудан кейінгі өңдеу, сақтау және өңдеу. Өсімдік шаруашылығы өнімдерінің технологиясы және сақталуы. Электротехнология, оның ішінде ионозон технологиясы, Наноматериалдар және тамақ өндірісінің нанотехнологиясы, өсімдік шикізатын терең өңдеу технологиясы

E-mail: yamadina88@mail.ru, m.yakiyayeva@atu.kz (Сілтеме)

 

 

Набиева Жанар Серикболовна

Азық-түлік қауіпсіздігі ғылыми-зерттеу институтының директоры, PhD докторы

Зерттеу саласы мен бағыттары: қайта өңдеу өндірісінің технологиясы, азық-түлік өнімдерінің технологиясы, биотехнология, Азық-түлік өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі

E-mail: atu_nabiyeva@mail.runabieva.zh@atu.edu.kz (Сілтеме)

 

Дарибаева Гульнур Тлеухановна

«Тамақ қауіпсіздігі» Сынақ зертханасының меңгерушісі, PhD докторы

Зерттеу саласы мен бағыттары: қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы

E-mail: daribaeva.80@mail.ru (Сілтеме)

 

 

 

Өмір мен оқиғалар туралы көбірек
біздің әлеуметтік желілерде
Онлайн кеңесшіге жазыңыз
Біз жұмыс уақытында сағат
9:00-ден 18:00-ге дейін байланыстамыз