Наубайшылар мен кондитерлердің бизнес кеңесінің академиясы» нан пісіру және кондитерлік өндіріс бойынша оқыту орталығы
Орталықтың негізгі міндеті білім беру бағдарламаларынан тыс – жас білім алушылардың тәжірибиесін арттыру, жаңа ғылыми білімге деген қызығушылықтарын ояту.
Оқыту орталығында Земцов Сергей Анатольевич, Беседин Павел сынды жоғары санатты технологтар Қазақстанның нан пісіру және кондитерлік өнеркәсібі қызметкерлеріне сондай-ақ, біздің университеттің студенттері, магистранттары, докторанттары мен оқытушыларына арналған оқыту семинарларын, шеберлік сыныптарын өткізеді.
Оқыту орталығы 2019 жылдың ақпан айында АҚ "Алматы технологиялық университетінде" ашылды.
Оқыту орталығының ашылу салтанатына: "Әділ" ЖШС, Бакалдрин компаниясының өкілі, Австрия, Бас директор Ушакова Е.А., "Беккер и К" ЖШС нан-тоқаш және кондитерлік цехының директоры Калиева Н. М., "Патиссиер" кондитерлік өндіріс компаниясының басшысы Лаврентьева Ю. Г., Қазақстан және Орталық Азия бойынша А. Байтыманова, тамақ өнеркәсібінің ірі кәсіпорындарының басшылары," АҚ "Алматы ашытқы зауытының" басшылары, сондай-ақ «Алматы Технологиялық Университетінің» студенттері, магистранттары, "Нан өнімдері және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы " кафедрасының докторанттары мен оқытушылары қатысты.
Орталықтың негізгі міндеті білім беру бағдарламаларынан тыс – жас білім алушылардың тәжірибиесін арттыру, жаңа ғылыми білімге деген қызығушылықтарын ояту.
Мұндай оқу орталықтары жас ғалымдар мен студенттерге зерттеу жұмыстарын жүргізуге және оны өндірісте пайдалануды ұсынуға үлкен мүмкіндік беретін таптырмас орын.
«AcademyBSPiK» нан пісіру және кондитер өнімдерін өндіру бойынша оқыту орталығы