А.А. Керимбаеваның қорғауы туралы хабарландыру

«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін  Керимбаева Ажар Адилханкызының 8D07202 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша «Дәстүрлі емес өсімдік шикізатын пайдалана отырып, алкогольсіз сыра технологиясын дамыту» тақырыбындағы диссертациясы қорғалады.

Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінде «Астық өнімдері және өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасында орындалды.

Қорғау нысаны – диссертациялық жұмыс.

Қорғау тілі –  орыс тілі.

 

Ғылыми кеңесшілері:

  1. Изтаев Ауелбек Изтаевич – техника ғылымдарының докторы, профессор, ҰҒА академигі, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Luděk Hřivna –doc. Dr. Ing., профессор, Брнодағы Мендел университеты, Брно қ, Чехия Республикасы.

 

Ресми рецензенттер:

  1. Тимурбекова Айгуль Кулахметовна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тағам өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
  2. Смольникова Фарида Харисовна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірістерінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.

 

Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:

  1. Korzeniowska Malgorzata – DSc., Professor Faculty of Biotechnology and Food Science, Wroslaw University of Environmental and Life Sciences, Вроцлав қаласы, Польша;
  2. Серикбаева Асия Демеухановнабиология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафдрасының профессоры, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
  3. Нургазезова Алмагуль Нургазезовна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, жоғары оқу орнынан кейінгі білім беру басқамасының жетекшісі, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы;
  4. Жакупова Гульмира Нуртаевна – техника ғылымдарының кандидаты, «Азық түлік және қайта өңдеу өндірісінің технологиясы» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті» КЕАҚ, Астана қ., Қазақстан Республикасы;
  5. Нурымхан Гульнур Несиптаевна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, тағам өндірістері факультетінің деканы, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.

Қорғау 2023 жылы 22 желтоқсанда сағат 13.30-да «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.

Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.muhtarhanova@atu.kz.

Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555

Кіру коды: Qwerty1234

 

Диссертация

Диссертацияға аңдатпа

Ғылыми жетекшісі пікірі

Шетелдік кеңесші пікірі

Эттикалық комиссиясының қорытындысы

Ғылыми еңбектерінің тізімі