А.Н.Есенгазиеваның қорғауы туралы хабарландыру

«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін  Есенгазиева Алия Нигметовнаның  8D07201 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы»  білім беру бағдарламасы бойынша «Протеолиттік ферментті қолданып жартылай ысталған шұжық өнімдерінің технологиясын дайындау» тақырыбындағы диссертациясы қорғалады.

Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінде «Тамақ өнімдерінің технологиясы» кафедрасында орындалды.

Қорғау нысаны – диссертациялық жұмыс.

Қорғау тілі – қазақ тілі.

 

 

Ғылыми кеңесшілері:

  1. Узаков Ясин Маликович – ҚР ҰЖҒА академигі, техника ғылымдарының докторы, профессор «Алматы технологиялық университеті» АҚ, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
  2. Чернуха Ирина Михайловна – РҒА академигі, техника ғылымдарының докторы, профессор РҒА «В. М. Горбатов атындағы тағам жүйелерінің ФҒО» ФМБҒМ Мәскеу қ., Ресей Федерациясы.

 

Ресми рецензенттер:

  1. Касымов Самат Кайратович – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, Офис регистратордың басшысы, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Игенбаев Айдын Каирбекович – PhD, «Тамақ және қайта өңдеу өндірістернің технологиясы» кафедрасының қауымдастырылған профессоры «С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті» КЕАҚ,  Астана қ., Қазақстан Республикасы.

 

Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:

  1. Гиро Татьяна Михайловна – техника ғылымдарының докторы, «Мал шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы» кафедрасының меңгерушісі, профессор, «К. А. Тимирязов атындағы МАА Ресей мемлекеттік аграрлық университеті» ФМБЖ ББМ, Мәскеу қ., Ресей Федерациясы;
  2. Серикбаева Асия Демеухановнабиология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафедрасының профессоры, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
  3. Кененбай Гульмира Серікбайқызы – техника ғылымдарының кандидаты, «Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы» зертханасының меңгерушісі, «Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ғылыми-зерттеу институты» ЖШС, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
  4. 4. Хаймульдинова Алтынгуль Кумашевна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор «Л.Н. Гумилев атындағы Еуразия ұлттық университет» КЕАҚ;
  5. Нургазезова Алмагуль Нургазезовна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, жоғары оқу орнынан кейінгі білім беру басқармасының жетекшісі «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.

Қорғау 2023 жылғы 22 желтоқсан сағат 11.00-де «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.

Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.muhtarhanova@atu.kz.

Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555

Кіру коды: Qwerty1234

Диссертация

Диссертацияға аңдатпа

Ғылыми жетекшісі пікірі

Шетелдік кеңесші пікірі

Эттикалық комиссиясының қорытындысы

Ғылыми еңбектерінің тізімі