А.Н. Серикбаеваның қорғауы туралы хабарландыру
«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Серикбаева Аяна Нургалиевнаның 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандығы бойынша «Дәмдеуіш өндірісінде өнген қарақұмық дәндерінің қауіпсіздігін арттыратын тиімді өңдеу тәсілдері» тақырыбындағы диссертациясы қорғалады.
Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінде «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасында орындалды.
Қорғау формасы – диссертациялық жұмыс.
Қорғау тілі – қазақ тілі.
Ғылыми кеңесшілері:
- Тнымбаева Багимкуль Темирхановна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
- Мардар Марина Ромиковна – техника ғылымдарының докторы, профессор, Одесса Ұлттық технологиялық университеті, Одесса қ., Украина.
Ресми рецензенттер:
- Кабдылжар Бактыбала Кабылтайкызы – PhD, «ҚазҒЗИ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі Семей филиалы» ЖШС аға ғылыми қызметкері, Семей қ., Қазақстан Республикасы;
- Матеева Акмарал Ержановна – PhD, «BAIEL-KZ» ЖШС технологы, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:
- Vlahova-Vangelova Dessislava – PhD, профессор, Тағамдар технологиясы университеті, Пловдив қ., Болгария;
- Серикбаева Асия Демеухановна – биология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафедрасының профессоры, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
- Мамаева Лаура Асильбековна – биология ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафедрасының меңгерушісі, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
- Нургазезова Алмагуль Нургазезовна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, жоғарғы оқу орнынан кейінгі білім беру басқармасының жетекшісі, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы;
- НурымханГульнур Несиптаевна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, тағам өндірісі факультетінің деканы, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
Қорғау 2023 жылғы 21 желтоқсан сағат 11.00-да «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.
Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.muhtarhanova@atu.kz.
Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555
Кіру коды: Qwerty1234