Ж.М.  Медеубаеваның қорғау туралы хабарландыру

Ж.М.  Медеубаеваның қорғау туралы хабарландыру

«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін  Медеубаева Жанар Мирасовна 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша «Өсімдік қоспаларын қолданып түйе етінен пісірілген шұжық технологиясын жасау» тақырыбындағы диссертациясы қорғалады.

Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінің «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасында орындалды.

Қорғау нысаны – диссертациялық жұмыс.

Қорғау тілі – орыс тілі.

 

Ғылыми кеңесшілері:

  1. Таева Айгуль Маратовна – техника ғылымдарының докторы, доцент, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Чернуха Ирина Михайловна – техника ғылымдарының докторы, профессор, РҒА академигі, ФМБҒМ «В.М. Горбатов атындағы азық жүйелерінің федералдық зерттеу орталығы» РҒА, Мәскеу қ., Ресей Федерациясы.

Ресми рецензенттер:

  1. Касымов Самат Кайратович– техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірістерінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Хаймулдинова Алтынгуль Кумашевна– техника ғылымдарының кандидаты, «Стандарттау және сертификаттау» кафедрасының доценті, Еруазиялық ұлттық университеті, Астана қ., Қазақстан Республикасы

 

Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:

  1. Пенов Николай Димитриев  – PhD докторы, «Консервілеу және тоңазытқыш технологиясы» кафедрасының профессоры, Тағамдық технологиялар университеті, Пловдив қ., Болгария.
  2. Серикбаева Асия Демеухановна – биология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафдрасының профессоры, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  3. Мамаева Лаура Асильбековна – биология ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафдрасының меңгерушісі, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  4. Кененбай Гульмира Серікбайқызы – техника ғылымдарының кандидаты, «Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы» зертханасының меңгерушісі, «Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ғылыми-зерттеу институты» ЖШС, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  5. Игинбаев Айдын КаирбековичPhD, қауымдастырылған профессор м.а., «С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті» КЕАҚ., Астана қ., Қазақстан Республикасы.

Қорғау 2023 жылғы 23 маусымда сағат 12.00-да «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.

Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.muhtarhanova@atu.kz.

Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555

Кіру коды: Qwerty1234.

Ж. М. Медеубаеваның Диссертациясы

Ж. М. Медеубаеваның диссертациясына Аңдатпа

Ғылыми жетекшісі А. М. Таеваның пікірі

Шетелдік кеңесші И. М. Чернуханың пікірі

Эттикалық комиссиясының қорытындысы

Ж. М. Медеубаеваның ғылыми еңбектерінің тізімі

Youtube: https://www.youtube.com/live/chKuxo9VT8w?feature=share