К.Е. Тютебаеваның қорғау туралы хабарландыру
«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Тютебаева Камиля Ескендеровнаның 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандығы бойынша «Электромагниттік сәулеленуді пайдалана отырып, құс етінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету» тақырыбындағы диссертациясы қорғалады.
Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінің «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасында орындалды.
Қорғау нысаны – диссертациялық жұмыс.
Қорғау тілі – орыс тілі.
Ғылыми кеңесшілері:
- Уажанова Раушангуль Улангазиевна –техника ғылымдарының докторы, қауым.профессор, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
- Балев Десислав Костадинов – PhD, доцент Тағамдық технологиялар университеті, Пловдив қ., Болгария.
Ресми рецензенттер:
- Кабдылжар Бактыбала Кабылтайкызы – PhD, «Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ғылыми-зерттеу институты Семей филиалы» ЖШС аға ғылыми қызметкері, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
- Жакатаева Алтынай Насыпхановна – PhD, «Қазақ егіншілік және өсімдік шаруашылығы ғылыми-зерттеу институты» ғылыми қызметкері, Алматы қ., Қазақстан республикасы.
Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:
- Шахов Сергей Владимирович – техника ғылымдарының докторы, «Тағам өндірісі аппараттары мен машиналары» кафедрасының профессоры, ФМБЖББМ «Воронеж мемлекеттік Инженерлік технологиялар университеті», Воронеж қ., Ресей.
- Серикбаева Асия Демеухановна – биология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафдрасының профессоры, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
- Мамаева Лаура Асильбековна – биология ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафдрасының меңгерушісі, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
- Касымов Самат Кайратович – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірісінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
- Нургазезова Алмагуль Нургазезовна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессордың м.а., «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
Қорғау 2023 жылғы 16 маусымда сағат 12.30-да «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.
Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.muhtarhanova@atu.kz.
Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555
Кіру коды: Qwerty1234
Ғылыми еңбектер тізімі Тютебаева К.Е.
Отандық кеңесші Уажанова Р.У. ПІКІРІ
Шет ел кеңесші Балев Д.К. ПІКІРІ