Д.Б. Шалгинбаевтың қорғау туралы хабарландыру
Д.Б. Шалгинбаевтың қорғау туралы хабарландыру
«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Шалгинбаев Даулет Бахдаулетовичтің 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандығы бойынша «Қазақстан Республикасына импортталатын бройлер етінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ететін бақылау жүйесін жетілдіру» тақырыбындағы диссертациясы қорғалады.
Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінің «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасында орындалды.
Қорғау нысаны – диссертациялық жұмыс.
Қорғау тілі – қазақ тілі.
Ғылыми кеңесшілері:
- Уажанова Раушангуль Улангазиевна –техника ғылымдарының докторы, қауым. профессор, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
- Антипова Людмила Васильевна – техника ғылымдарының докторы, профессор, Воронеж мемлекеттік Инженерлік технологиялар университеті, Воронеж қ., Ресей Федерациясы.
Ресми рецензенттер:
- Байкадамова Асемгуль Мадениетовна – PhD, коммерциализация және инновация оралығының жетекшісі, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
- Капшакбаева Зарина Владимировна – PhD, «Биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, КЕАҚ «Торайғыров университеті», Павлодар қ., Қазақстан Республикасы.
Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:
- Лобасенко Борис Анатольевич – техника ғылымдарының докторы, «Инженерлік дизайн» кафедрасының профессоры, Кемеров мемлекеттік университеті, Кемерово қ., Ресей.
- Серикбаева Асия Демеухановна – биология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафдрасының профессоры, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
- Мамаева Лаура Асильбековна – биология ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафедрасының меңгерушісі, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
- Кененбай Гульмира Серікбайқызы – техника ғылымдарының кандидаты, «Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы» зертхана меңгерушісі, «Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ғылыми-зерттеу институты» ЖШС, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
- Касымов Самат Кайратович – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірісінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
Қорғау 2023 жылғы 16 маусым сағат 10.00-да «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.
Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.muhtarhanova@atu.kz.
Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555
Кіру коды: Qwerty1234
Ғылыми еңбектер тізімі Шалгинбаев Д.Б.
Отандық кеңесші Р.У. Уажанованың пікірі
Шетелдік кеңесші Л.В. Антипованың пікірі
Этикалық комиссияның қорытындысы