З.Н. Молдақұлованың қорғау туралы хабарландыру

«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Молдақұлова Зілиха Нұрғалиқызының 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» мамандығы бойынша «Биологиялық белсенді қоспа қосылған тағамдық құндылығы жоғары ұнды өнімдерінің технологиясын жасау» тақырыбындағы диссертациясы қорғалады.

Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінің «Астық өнімдері және өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасында орындалды.

Қорғау нысаны – диссертациялық жұмыс.

Қорғау тілі – қазақ тілі.

 

Ғылыми кеңесшілері:

  1. Байысбаева Меруерт Пернебаевна –техника ғылымдарының кандидаты, қауым.профессор, Алматы технологиялық университеті, Алматы  қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Sottnikova Viera – doc. Ing. PhD, профессор Брнодағы Мендел университеті, Брно қ., Чехия Республикасы.

 

Ресми рецензенттер:

  1. Мусаева Салтанат Джуматқызы – техника ғылымдарының кандидаты, «Тағамдық инженерия» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, КЕАҚ «М. Ауэзов атындағы Оңтүстік-Қазақстан мемлекеттік зерттеу университеті», Шымкент қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Умиралиева Ляззат Бекеновна – техника ғылымдарының кандидаты, бас ғылыми хатшы, «Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ғылыми-зерттеу институты» ЖШС, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.

 

Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:

  1. Магамедов Газибег Омарович – техника ғылымдарының докторы, профессор «Нан технологиясы, кондитер, макарон және астық өндірісі» кафедрасының меңгерушісі, ФМБЖББМ «Воронеж мемлекеттік Инженерлік технологиялар университеті», Воронеж қ., Ресей.
  2. Уразбаева Клара Абдразаковна – химия ғылымдарының кандидаты, «Тағамдық инженерия» кафедрасының профессоры, КЕАҚ «М. Ауэзов атындағы Оңтүстік-Қазақстан мемлекеттік зерттеу университеті», Шымкент қ., Қазақстан Республикасы.
  3. Кененбай Гульмира Серікбайқызы – техника ғылымдарының кандидаты, «Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы» зертханасының меңгерушісі, «Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ғылыми-зерттеу институты» ЖШС, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  4. Касымов Самат Кайратович – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірісінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
  5. Нургазезова Алмагуль Нургазезовна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессордың м.а., «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.

 

Қорғау 2023 жылғы 15 маусымда  сағат 12.30-да «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.

Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.muhtarhanova@atu.kz.

Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555

Кіру коды: Qwerty1234

З.Н. Молдақұлованың диссертациясы

З.Н. Молдақұлованың аннотациясы

Отандық ғылыми кеңесшінің пікірі

З.Н. Молдақұлованың ғылыми еңбектерінің тізімі

Шетелдік ғылыми кеңесшінің пікірі

Этикалық комиссияның қорытындысы

С.Д. Мусаеваның сын- пікірі 

Л.Б. Умиралиеваның сын- пікірі

З.Н. Молдақұлованың қорғауы