А.А. Шунекееваның қорғау туралы хабарландыру

«Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін  Шунекеева Алма Айткожаевнаның 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша «Ешкі сүті негізіндегі қазақ ұлттық сусындар технологиясын зерттеу және жасау» тақырыбындағы диссертациясы қорғалады. Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінің «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасында орындалды. Қорғау нысаны – диссертациялық жұмыс. Қорғау тілі – орыс тілі.   Ғылыми кеңесшілері: 1. Алимарданова Мария Калабаевна – техника ғылымдарының докторы, профессор, АШҒА академигі, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы. 2. Майоров Александр Альбертович – техника ғылымдарының докторы, профессор, Федералды Алтай агробиотехнология ғылыми орталығы, Барнаул қ., Ресей Федерациясы.   Ресми рецензенттер: 1. Мирашева Гульмира Оразбековна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірісінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы. 2. Байтукенова Сауле Байдильдаевна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасының қауымдастырылған профессорының м.а., «С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті» КЕАҚ, Астана қ., Қазақстан Республикасы.   Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері: 1. Асякина Людмила Константиновна – техника ғылымдарының докторы, «Бионанотехнология» кафедрасының профессоры, Кемерово мемлекеттік университеті, Кемерево қ., Ресей. 2. Серикбаева Асия Демеухановна – биология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафдрасының профессоры, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы. 3. Мамаева Лаура Асильбековна – биология ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тағам өнімдері қауіпсіздігі мен технологиясы» кафдрасының меңгерушісі, Қазақ Ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы. 4. Какимова Жайнагуль Хасеновна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тамақ өндірісінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының меңгерушісі, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы. 5. Нурмуханбетова Динара Ериковна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, ғылыми-білім Департаменті, «Университет Нархоз», Алматы қ., Қазақстан Республикасы.   Қорғау 2023 жылғы 15 маусымда сағат 10.00-да «Алматы технологиялық университеті» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша Диссертациялық кеңесте, Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді. Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: r.muhtarhanova@atu.kz. Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді: Конференция идентификаторы: 876 243 6555 Кіру коды: Qwerty1234 А.А. Шунекееваның диссертациясы А.А. Шунекееваның аннотациясы А.А. Шунекееваның ғылыми еңбектерінің тізімі Отандық ғылыми кеңесшінің пікірі Шетелдік ғылыми кеңесшінің пікірі Этикалық комиссияның қорытындысы Ресми рецензент С.Б. Байтукенованың пікірі Ресми рецензент Г.О. Мирашеваның пікірі