Сәтті қорғауларынызбен құттықтаймыз!

АТУ-да «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасында орындалған 6D073500 – «Тамақ қауіпсіздігі» мамандығы бойынша философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін докторлық диссертацияларды қорғау сәтті өтті. Құттықтаймыз!

  1. Қажымұрат Әсемай Талғатқызы. Тақырыбы: «Тамақ коллагенінің қауіпсіздігі мен сапасының интеграцияланған жүйесінің моделін әзірлеу». Ғылыми кеңесшілер: Уажанова Раушангүл Ұланғазықызы т.ғ.д., АТУ-дың «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасы» кафедрасының профессоры, Сепеда Альберто Саез – PhD, Сантьяго-де-Компостела университетінің профессоры, Луго қ, Испания.
  2. Хамзина Жұлдыз Базаралиқызы. Тақырыбы: «Сүт өнімдерін өндіру үшін сорбенттерді пайдалана отырып, суды тазарту технологиясын әзірлеу». Ғылыми кеңесшілер: Алимарданова Мария Калабаевна – ҚР АШҒА академигі, т,ғ,д,, АТУ-дың «Тамақ өнімдерінің технологиясы» кафедрасының профессоры, Белопухов Сергей Леонидович – а/ш.д., х,ғ,к., «К.А. Тимирязев атындағы МАША-Ресей мемлекеттік аграрлық университетінің профессоры, Мәскеу қ..

Алдағы жұмыстарыңызға да сәттілік тілейміз!