Сатаева Ж.И.-ны қорғау туралы хабарландыру.

0 Comments

Алматы технологиялық университетінде 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Сатаева Жулдыз Исаковнаның «Түйе еті негізінде геродиетикалық өнімдер технологиясын жасау» тақырыбында диссертация қорғауы өтеді.

Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінің «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасында орындалды.

Қорғау нысаны – диссертациялық жұмыс.

Қорғау тілі – орыс тілі.

Ғылыми кеңесшілері:

Таева Айгуль Маратовна – техника ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасының доценті, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;

 Кузнецова Оксана Александровна – техника ғылымдарының докторы, ФМБҒМ «В.М.Горбатов атындағы азық жүйелерінің федералдық зерттеу орталығы» РҒА, Москва қ., Ресей Федерациясы.

Ресми рецензенттер:

  • Касымов Самат Кайратович – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірістерінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
  • Аманжолов Самат Аманжолович – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор м.а., «АСТ-Тұмар» ЖШС төрағасы, Астана қ., Қазақстан Республикасы.

Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:

  1. Нурымхан Гульнур Несиптаевна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірістерінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессор м.а., «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Нургазезова Алмагуль Нургазезовна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірістерінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессор м.а., «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
  3. Кененбай Гульмира Серікбайқызы – техника ғылымдарының кандидаты, «Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми-зерттеу институты» ЖШС бас ғылыми қызметкері, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  4. Серикбаева Асия Демеухановна – биология ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының профессоры, ҚазҰАЗУ, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  5. Хаймулдинова Алтынгуль Кумашевна – техника ғылымдарының кандидаты, «Стандарттау және сертификаттау» кафедрасының доценті, Еруазиялық ұлттық университеті, Астана қ., Қазақстан Республикасы

Қорғау 2022 жылғы 22 желтоқсанда сағат 10:30-да «Алматы технологиялық университетінің» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша диссертациялық кеңесте Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.

Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: yamadina88@mail.ru.

Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:

Конференция идентификаторы: 876 243 6555

Кіру коды: Qwerty1234

 

Диссертация Сатаевой Ж.И.

Аннотация Сатаевой Ж.И.

Отзыв зарубежного научного консультанта

Отзыв отечественного научного консультанта

Список научных трудов Сатаевой Ж.И.

Заключение этической комиссии