Аралбаевты қорғау туралы хабарлама Н.А.

0 Comments

Алматы технологиялық университетінде 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін Аралбаев Нурбек Амановичтің «Түйе сүті негізінде құрғақ сүт өнімдер технологиясын зерттеу және жасау» тақырыбында диссертация қорғауы өтеді.

Диссертациялық жұмыс Алматы технологиялық университетінің «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасында орындалды.

Қорғау нысаны – Диссертациялық жұмыс.
Қорғау тілі – орыс тілі.

Ғылыми кеңесшілері:

  • Диханбаева Фатима Токтаровна – техника ғылымдарының докторы, «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедрасының профессоры, Алматы технологиялық университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы;
  • Юс Аниза Бинти Юсоф – PhD, профессор, Путра Малайзия Университеті, Малайзия.

Ресми рецензенттер:

  • Мирашева Гульмира Оразбековна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ өндірістерінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының қауымдастырылған профессоры, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
  • Абдижаппарова Бахыткуль Тельхожаевна – техника ғылымдарының кандидаты, «Тамақ инженериясы» кафедрасының доценті, М.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті, Шымкент қ., Қазақстан Республикасы.

Диссертациялық кеңестің уақытша мүшелері:

  1. Мамаева Лаура Асильбековна – биология ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тағам өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының меңгерушісі, Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.
  2. Какимова Жайнагуль Хасеновна – техника ғылымдарының кандидаты, қауымдастырылған профессор, «Тамақ өндірістерінің технологиясы және биотехнология» кафедрасының меңгерушісі, «Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті» КЕАҚ, Семей қ., Қазақстан Республикасы.
  3. Шингисов Азрет Утебаевич – техника ғылымдарының докторы, профессор, «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының меңгерушісі, М.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті, Шымкент қ., Қазақстан Республикасы.
  4. Ханжаров Нурлан Серикбаевич – техника ғылымдарының кандидаты, «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының доценті, М.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті, Шымкент қ., Қазақстан Республикасы.
  5. Ахметсадыкова Шынар Нурлановна – PhD, «Жылқы және түйе шаруашылығы» бөлімінің жетекші ғылыми қызметкері, «Қазақ мал шаруашылығы және жемшөп өндірісі ғылыми зерттеу институты» ЖШС, Алматы қ., Қазақстан Республикасы.

Қорғау 2022 жылғы 09 желтоқсанда сағат 11:00-де «Алматы технологиялық университетінің» АҚ жанындағы 8D07201, 6D072700 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 8D07202, 6D072800 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы», 8D07203, 6D073500 – «Тағам қауіпсіздігі» мамандықтар тобы бойынша диссертациялық кеңесте Алматы қаласы, Төле би көшесі 100, конференция залы, 212 кабинетінде өтеді.

Сайт адресі: www.atu.kz, e-mail: yamadina88@mail.ru.
Қорғау аралас форматта ZOOM платформасында өтеді:
Конференция идентификаторы: 876 243 6555
Кіру коды: Qwerty1234

Диссертация Аралбаева Н.А.
Аннотация Аралбаева Н.А.
Отзыв зарубежного научного консультанта
Отзыв отечественного научного консультанта
Список научных трудов Аралбаева Н.А.
Заключение этической комиссии

Рецензия Абдижаппаровой Б.Т.

Рецензия Мирашевои Г.О.