Аспаздық марафон. Италия

АТУ жанындағы Қазақстан-Швейцария Туризм, Қонақ үй және мейрамхана бизнесі институтының (KSIT&RHB) студенттері әлемдік аспаздықтың құпияларын зерттеуді жалғастыруда. Бүгін біздің студенттер Италияның әртүрлі аймақтарынан танымал және танымал тағамдар дайындады.

Пицца, антипаста, тирамису, тортеллини және басқа да көптеген тағамдар бүгін ATU Inn оқу кешенінің мейрамханасында ұсынылды.

«Аспаздық. Теория және практика» оқу пәнінің арқасында біздің студенттер Бас аспазшы рөлін сынап көреді. Бұл енді оқу ғана емес, бұл өнер, студенттер үшін нағыз шығармашылық процесс! Ең бастысы, олар бұны кәсіби түрде жасап үйренеді! Студенттер өз тағамдарын үш тілде ұсынады!