ATUINN аспаздық марафон
Алдағы семестрдің бірнеше аптасында АТУ жанындағы Қазақстан-Швейцария Туризм, Қонақ үй және мейрамхана бизнесі институтының (KSIT&RHB) студенттері әртүрлі халықтардың тағамдарын зерттей отырып, аспаздық әлем атмосферасына енеді. Әр апта сайын студенттер белгілі бір елдің өкілі бола алады, танымал аймақтардың таңдалған ұлттық тағамдарын өздері дайындайды, оны дайындаудың құпиялары мен қызмет көрсету ережелері туралы әңгімелейді.
Біздің студенттердің «Аспаздық: теория және практика» пәні бойынша сабақтары осылай өтеді, онда АТУ жанындағы қос диплом бағдарламасы бойынша білім алушылар Швейцария туризм және қонақүйлер менеджменті институтымен (HTMi) бірлесіп біздің университет қабырғасында аспаздық әлемді тану мүмкіндіктерін ашады.
ATUINN базасында өтетін аспаздық марафон Француз тағамдарынан басталды. Студенттер тапсырманы керемет орындады!





